Du er her: Trening > Under trening

Under trening

Bla gjennom treningsvisningene

Under trening kan du bla gjennom treningsvisningene med HØYRE knapp. Vær oppmerksom på at de tilgjengelige treningsvisningene og dataene som vises, avhenger av hvilken sportsaktivitet du har valgt. Du kan angi spesifikke innstillinger for hver sportsprofil i Polar Flow-nettjenesten. Du kan for eksempel opprette skreddersydde treningsvisninger. Du finner mer informasjon under Sportsprofiler i Flow-nettjenesten.

I de standard treningsvisningene i sportsprofilen for løping vises for eksempel følgende data:Treningsøktens varighet så langt.
Gjeldende puls.Gjeldende hastighet/fart.
Tilbakelagt distanse så langt.Treningsøktens varighet så langt.
Varigheten for gjeldende etappe.Hvor nær din gjeldende hastighet er i forhold til verdensrekorden i hastighet under maraton.

Trening med et hurtigmål

Hvis du har opprettet et hurtigmål basert på varighet, distanse eller kalorier i Flow-nettjenesten og har synkronisert det med M200, har du følgende visning som standard første treningsvisning:

Hvor mye tid, kilometer/miles eller kalorier som fortsatt gjenstår før du når målet ditt.
Hvor mye av målet ditt du har oppnådd som en prosentandel.

Etter hvert som du oppfyller treningsmålet ditt, indikeres fremgangen ved hjelp av prikker rundt displayet. Tallene rundt displayet indikerer prosentandelen.

Trening med et fasebasert treningsmål

Hvis du har opprettet et fasebasert treningsmål i Flow-nettjenesten og har synkronisert det med M200, har du følgende visning som standard første treningsvisning:Gjeldende puls.
Nedtellingstidtaker for fasen.

Etter hvert som du oppfyller det fasebaserte treningsmålet, indikerer prikkene rundt displayet målhjertefrekvenssonen din.

Pulssoner

Prikkene i kombinasjon med tallene rundt displayet indikerer hvilken pulssone du trener i. En blinkende prikk indikerer om du er nærmere forrige eller neste pulsone.

I eksempelbildet til høyre trener du i pulssone 2, som tilsvarer 60 – 69 % av makspuls. Den blinkende prikken viser at du er nær 70 % av maksimum.

Funksjoner under trening

Markér en etappe

Markér en etappe ved å trykke på og holde inne HØYRE knapp.

Endre fase i løpet av en fasebasert økt

Hvis du valgte manuell endring av fase da du opprettet det fasebaserte målet, trykker du på HØYRE knapp for å fortsette til neste fase etter at fasen er ferdig.

Displaylyset

Under trening lyser displayet opp når du vrir på håndleddet for å se på displayet.

Varsler

Hvis du trener utenfor de planlagte pulssonene, varsler M200 deg med vibrasjon.