Du er her: Kom i gang > Innledning

Brukerhåndbok for Polar M200

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye M200. Gå til support.polar.com/en/M200 for å få tilgang til videoveiledninger og vanlige spørsmål om M200.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar M200!

Polar M200 GPS løpeklokke har innebygd GPS, måling av pulsen på håndleddet og unike Smart Coaching-funksjoner. Du kan registrere løpehastighet, distanse, høyde og rute med den kompakte GPS-funksjonen. Du trenger ikke å bruke noen separat pulssensor. Bare nyt treningen med funksjonen for måling av pulsen på håndleddet, som alltid er klar når du er det.

Følg med på aktivitetene i hverdagen din. Se hvordan aktivitetene dine er fordelaktige for helsen din, og få tips om hvordan du når det daglige aktivitetsmålet ditt. Du kan også holde deg oppdatert med smartvarsler. Du mottar da varsler på M200 om innkommende anrop, meldinger og appaktivitet på telefonen din. Videre kan du bytte ut reimen, slik at det står i stil med et hvilket som helst antrekk. Du kan kjøpe flere reimer separat.

Få fullt utbytte av M200.

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av M200.

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser M200 med Flow-appen etter treningen, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding om treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvordan du har sovet og hvor aktiv du har vært i løpet av dagen.

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap. Du finner alt dette på flow.polar.com.