Du er her: Polar Flow > Synkronisering

Synkronisering

Du kan overføre data fra M200 til Polar Flow-appen trådløst via Bluetooth Smart-tilkoblingen. Du kan også synkronisere M200 med Polar Flow-nettjenesten via en USB-port og FlowSync-programvare. For at du skal kunne synkronisere data mellom M200 og Flow-appen må du ha en Polar-konto. Hvis du vil synkronisere data fra M200 direkte med nettjenesten, må du i tillegg til en Polar-konto også ha FlowSync-programvare. Hvis du har konfigurert M200, har du opprettet en Polar-konto. Hvis du konfigurerte M200 via en datamaskin, har du FlowSync-programvare på datamaskinen din.

Husk å synkronisere og holde dataene dine oppdatert mellom M200, nettjenesten og mobilappen, uansett hvor du befinner deg.

Synkroniser med Flow-mobilappen

Kontroller følgende før synkronisering:

• Du har en Polar-konto og Flow-appen.
  • Bluetooth er aktivert på den mobile enheten din, og flymodus er deaktivert.
  • Du har opprettet en tilkobling mellom M200 og den mobile enheten din. Du finner mer informasjon under Tilkobling.

Slik synkroniserer du dataene dine:

1. Logg deg på Flow-appen, og trykk på og hold inne VENSTRE knapp på M200.
  2. Søker vises, etterfulgt av Kobler til og deretter Synkr.
  3. Du ser en roterende sirkel på displayet på M200 under synkroniseringen. Sirkelen endres til et avmerkingsikon etter vellykket synkronisering.

M200 synkroniseres automatisk med Flow-appen når du fullfører en treningsøkt hvis telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Når M200 synkroniseres med Flow-appen, synkroniseres aktivitets- og treningsdataene dine også automatisk med Flow-nettjenesten via en Internett-tilkobling.

Gå til support.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen.

Synkroniser med Flow-nettjenesten via FlowSync

For å synkronisere data med Flow-nettjenesten må du ha FlowSync-programvare. Gå til flow.polar.com/start, og last ned og installer programvaren før du prøver å synkronisere.

1. Koble M200 til datamaskinen din. Kontroller at FlowSync-programvaren kjører.
  2. FlowSync-vinduet åpnes på datamaskinen, og synkroniseringen starter.
  3. Fullført vises når du er ferdig.

Hver gang du kobler M200 til datamaskinen, overfører Polar FlowSync-programvaren dataene dine til Polar Flow-nettjenesten og synkroniserer eventuelle innstillinger du har endret. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, starter du FlowSync fra skrivebordsikonet (Windows) eller fra Programmer-mappen (Mac OS X). Hver gang en firmwareoppdatering er tilgjengelig, blir du varslet av FlowSync og bedt om å installere den.

Hvis du endrer innstillinger i Flow-nettjenesten mens M200 er koblet til datamaskinen din, trykker du på Synkroniser i FlowSync for å overføre innstillingene til M200.

Gå til support.polar.com/en/support/flow for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Flow-nettjenesten.

Gå til support.polar.com/en/support/FlowSync for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av FlowSync-programvare.