Je bent hier: Training > Een trainingssessie starten

Een trainingssessie starten

 1. M200 omdoen en de polsband vastmaken.
 2. Ga naar Training en houd de RECHTERknop ingedrukt.
 3. OF

  Houd de RECHTERknop ingedrukt.

 4. Blader met de RECHTERknop door de sportprofielen. In de Polar Flow mobiele app en in de Flow webservice kun je meer sportprofielen aan je M200 toevoegen. In de webservice kun je specifieke instellingen voor elk sportprofiel definiƫren, zoals speciaal gemaakte trainingsweergaven.
 5. Ga naar buiten en blijf uit de buurt van hoge gebouwen en bomen. Houd je M200 stil met het display omhoog gericht om de signalen van de GPS-satellieten te vinden. Als het signaal is gevonden, trilt je M200 en stopt het GPS-pictogram met knipperen.
 6. De M200 heeft je hartslag gevonden zodra het hartslagpictogram stopt met knipperen en je hartslag wordt weergegeven.

 7. Houd de RECHTERknop ingedrukt om de registratie van je trainingssessie te starten.

Raadpleeg Functies tijdens training voor meer informatie over de mogelijkheden van je M200 tijdens het trainen.

Een geplande trainingssessie starten

In de Polar Flow app en de Polar webservice kun je je training plannen en gedetailleerde trainingsdoelen maken en deze naar je M200 synchroniseren.

Een geplande trainingssessie starten

Je geplande trainingssessies voor de huidige dag verschijnen bovenaan de lijst onder Training.

 1. Houd de RECHTERknop ingedrukt om je trainingsdoel te kiezen. Als je voor die dag een gefaseerd trainingsdoel hebt gepland, kun je de RECHTERknop indrukken om door de verschillende fasen van de geplande trainingssessie te bladeren.
 2. Houd de RECHTERknop ingedrukt om de lijst van sportprofielen te openen. Ga dan verder met het volgen van de bovenstaande instructies voor Een training starten vanaf stap 3.

Tijdens de training begeleidt je M200 je naar het bereiken van je doel. Zie Functies tijdens training voor meer informatie.