Ön itt van: Polar Flow > Polar Flow web szolgáltatás > Edzési célok

Edzési célok

Hozzon létre részletes edzési célokat a Flow web szolgáltatásban és szinkronizálja azokat az M400-ra a Flowsync szoftveren vagy a Flow alkalmazáson keresztül. Az edzés folyamán könnyedén követheti az útmutatásokat az eszközén.

 • Quick Target (gyors cél): Töltsön ki egy értéket. Válassza ki a megcélzott időtartamot, a távolságot, vagy kalóriát.
 • Phased Target (szakaszos cél): Szakaszokra oszthatja az edzését, és különböző cél időtartamokat vagy távolságokat hozhat létre, és azokhoz az intenzitásokat. Ez például, létrehoz egy intervallum edzést, és megfelelő bemelegítési és levezetési fázisokat ad hozzá.
 • Kedvencek: Hozzon létre egy célt, és adja hozzá a Favorites (kedvenceihez), hogy bármikor könnyedén újra elérhesse amikor meg kívánja ismételni.

Ne feledje el szinkronizálni az edzési céljait az M400-ra a Flow web szolgáltatásból a FlowSync-en vagy a Flow alkalmazáson keresztül. Ha nem szinkronizálja azokat, akkor azok csak a Flow web szolgáltatás naplójában vagy kedvencek listájában.

Edzési célok létrehozása

 1. Válassza a Diary (naplót), majd kattintson az Add > Training target (hozzáadás > edzési cél) lehetőségre.
 2. Az Add training target (edzési cél hozzáadása) nézetben, válassza a Quick (gyors), Phased (szakaszos), vagy a Favorite (kedvenc) lehetőséget. (A Race Pace (versenytempó) célkitűzése csak a Polar V800-al szinkronizálható).

Quick Target (gyors cél)

 1. Válassza a Quick (gyors) lehetőséget
 2. Válassza a Sport (sportot), írja be a Target name (cél nevét) (szükséges), a Date (dátumot) (szükséges) és a Time (időt)(szükséges) és bármilyen Notes (megjegyzést) (opcionális) amit hozzá szeretne adni.
 3. Töltse ki a következő értékek egyikét: időtartam, távolság vagy kalória. Csak egy értéket tud megadni.
 4. Kattintson a Save (mentés) lehetőségre a cél a Diary (naplóhoz) való hozzáadásához, vagy a kedvencek ikonra , hogy hozzáadja a Favorites (kedvencekhez).

Phased target (szakaszos cél)

 1. Válassza a Phased (szakaszos) lehetőséget
 2. Válassza a Sport (sportot), írja be a Target name (cél nevét) (szükséges), a Date (dátumot) (opcionális) és a Time (időt)(opcionális) és bármilyen Notes (megjegyzést) (opcionális) amit hozzá szeretne adni.
 3. Adjon hozzá szakaszokat a céljához. Válassza ki minden szakaszhoz a távolságot és az időtartamot, a következő fázis manuális vagy automatikus indítását és az intenzitást.
 4. Kattintson a Save (mentés) lehetőségre a cél a Diary (naplóhoz) való hozzáadásához, vagy a kedvencek ikonra , hogy hozzáadja a Favorites (kedvencekhez).

Kedvencek

Ha létrehozott egy célt, és hozzáadta azt a kedvenceihez, használhatja azt ütemezett célként.

 1. Válassza a Favorites (kedvencek) lehetőséget. Megjelennek az edzési cél kedvencei.
 2. Kattintson arra a kedvencre amelyiket a célhoz sablonként kíván használni.
 3. Válassza a Sport (sportot), írja be a Target name (cél nevét) (szükséges), a Date (dátumot) (opcionális) és a Time (időt)(opcionális) és bármilyen Notes (megjegyzést) (opcionális) amit hozzá szeretne adni.
 4. Szerkesztheti a célt, ha szeretné, vagy hagyja azokat úgy, ahogy vannak.
 5. Kattintson az Update changes (változások mentése) lehetőségre és mentse el a kedvenceiben történt változásokat. Kattintson az Add to diary (hozzáadás a naplóhoz) lehetőségre, hogy hozzáadja a célját a Diary (naplóhoz) a kedvencek frissítése nélkül.

Az edzési céljainak az M400-zal való szinkronizálása után, a következőket találja:

 • Ütemezett edzési célok a Diary (naplóban) (aktuális hét, és a következő 4 hét)
 • A kedvencekként listázott célok a következőben: Favorites

Amikor elkezdi az edzést, eléri a célját a Diary (naplón) vagy a Favorites (kedvenceken) keresztül.

Az edzési céllal kapcsolatos információkért, lásd: Edzés indítása.