Ön itt van: Edzés > Edzés közbeni funkciók

Edzés közbeni funkciók

Tegyen meg egy kört

Köridő rögzítéséhez nyomja meg a START gombot. A köröket automatikusan is lehet rögzíteni. A sport profil beállításokban állítsa be az Automatic lap (automatikus kör), a Lap distance (körtávolság) vagy a Lap duration (köridő) lehetőségeket. Ha a Lap distance (kör távolságot) választja, állítsa be a távolságot amely alapján a köröket számolja. Ha a Lap duration (kör időtartam) választja, állítsa be az időtartamot amely alapján a köröket számolja.

Pulzus- vagy gyorsaságtartomány rögzítése

Nyomja meg és tartsa lenyomva a START gombot a jelenlegi pulzus-, vagy gyorsaságtartomány rögzítéséhez. Válassza a HR zone (pulzus tartomány) vagy Speed zone (gyorsaságtartomány) lehetőséget. A tartomány rögzítéséhez/feloldásához, nyomja meg és tartsa lenyomva a START gombot. Önt hangjelzést kap, ha a pulzusa vagy a gyorsasága meghaladja a rögzített tartományt.

Szakasz megváltoztatása szakaszos edzés során

Nyomja meg és tartsa lenyomva a LIGHT (Világítás) gombot. Ezután megjelenik a Quick menu (gyorsmenü). Válassza ki a Start next phase (következő szakasz indítása) lehetőséget a listából, majd nyomja meg a START gombot (ha a manuális szakaszváltást választott a cél létrehozásakor). Ha automatikusat választott, a szakasz automatikusan vált, amikor befejezett egy szakaszt. Erről hangjelzés értesíti.

Beállítások megváltoztatása a Gyorsmenüben

Nyomja meg és tartsa lenyomva a LIGHT (Világítás) gombot. Ezután megjelenik a Quick menu (gyorsmenü). Néhány beállítást az edzés leállítása nélkül is megváltoztathat. Részletes információkért, lásd: Quick menu (gyorsmenü).