Ön itt van: Polar Flow > Szinkronizálás

Szinkronizálás

Átviheti adatait az M400-ról egy USB kábelen keresztül a FlowSync szoftver használatával vagy vezeték nélkül a Bluetooth Smart®-on keresztül a Polar Flow alkalmazással. Ahhoz, hogy szinkronizálni tudja az adatokat az M400 és a Flow web szolgáltatással és alkalmazással, szüksége van egy Polar fiókra és a FlowSync szoftverre. Látogasson el a flow.polar.com/start oldalra, és hozzon létre egy Polar fiókot a Polar Flow web szolgáltatásban, majd töltse le és telepítse a FlowSync szoftvert a számítógépére. Töltse le a Flow alkalmazást a mobiljára az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

Ne feledje adatait szinkronizálni és naprakészen tartani az M400-at a web szolgáltatással valamint a mobil alkalmazással, bárhol is járjon.

Szinkronizálás a Flow alkalmazással

A szinkronizálás előtt, győződjön meg a következőkről:

 • Ön rendelkezik egy Polar fiókkal és a Flow alkalmazással
 • Regisztrálta M400-át a Flow web szolgáltatással és szinkronizálta az adatokat a FlowSync szoftveren keresztül legalább egyszer.
 • A mobil eszközén be van kapcsolva a Bluetooth, és azon nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
 • Párosította az M400-at a mobil eszközével. További információért lásd: Párosítás

Két módja van az adatok szinkronizálásának:

 1. Jelentkezzen be a Flow alkalmazásba majd nyomja meg és tartsa nyomva a BACK (vissza) gombot az M400-on.
 2. A Connecting to device (csatlakozás az eszközhöz) üzenet jelenik meg, majd pedig a Connecting to app (csatlakozás az alkalmazáshoz).
 3. Syncing completed (A szinkronizálás befejeződött) jelenik meg amikor végzett.

vagy

 1. Jelentkezzen be a Flow alkalmazásba, majd válassza a Settings > General settings > Pair and sync > Sync data (beállítások > általános beállítások > párosítás és szinkronizálás > adatok szinkronizálása) lehetőséget, majd nyomja meg a START gombot az M400-on.
 2. A Connecting to device (csatlakozás az eszközhöz) üzenet jelenik meg, majd pedig a Connecting to app (csatlakozás az alkalmazáshoz).
 3. Syncing completed (A szinkronizálás befejeződött) jelenik meg amikor végzett.

Amikor szinkronizálja az M400-at a Flow alkalmazással, az edzési és aktivitási adatai egy internet kapcsolaton keresztül szintén automatikusan szinkronizálódnak a Flow web szolgáltatással.

Támogatásért és további információért a Polar Flow alkalmazás használatával kapcsolatban, látogassa meg a www.polar.com/en/support/Flow_app oldalt

Szinkronizálás a Flow Web Szolgáltatással a FlowSYnc-en keresztül

Az adatok a Flow web szolgáltatással való szinkronizáláshoz, szüksége van a FlowSync szoftverre. Látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, és töltse le majd telepítse azt mielőtt szinkronizálni próbál.

 1. Helyezze a micro-USB csatlakozót az M400 USB portjába, és csatlakoztassa a kábel másik végét a számítógépébe. Győződjön meg arról, hogy a FlowSync szoftver fut.
 2. A FlowSync ablak megnyílik a számítógépén, és megkezdődik a szinkronizálás.
 3. Completed (befejeződött) üzenet jelenik meg amikor végzett.

Mindig, amikor az M400-at a számítógéphez csatlakoztatja, a Polar FlowSync szoftver átküldi az adatait a Polar Flow web szolgáltatásba, és szinkronizál minden beállítást amit megváltoztatott. Ha a szinkronizálás nem indul meg automatikusan, indítsa el a FlowSync-et az asztali ikon segítségével (Windows) vagy az alkalmazások mappából (Mac OS X). Minden alkalommal ha elérhetővé válik egy firmware frissítés, a FlowSync értesíti Önt, és kérést küld, hogy töltse le és telepítse azt.

Ha megváltoztatja a Flow web szolgáltatás beállításait mialatt az M400 csatlakoztatva van a számítógéphez, nyomja meg a szinkronizálás gombot a FlowSync-ben a beállítások átviteléhez az M400-ra.

Támogatásért és további információért a Flow web szolgáltatás használatával kapcsolatban, látogassa meg a www.polar.com/en/support/flow oldalt

Támogatásért és további információért a FlowSync szoftver használatával kapcsolatban, látogassa meg a www.polar.com/en/support/FlowSync oldalt