Ön itt van: Beállítások > Általános beállítások

Általános beállítások

Az általános beállítások megtekintéséhez és szerkesztéséhez, válassza a Settings > General settings (beállítások > általános beállítások) lehetőségeket

A General settings (általános beállítások) menüben a következőket találja:

 • Pair and sync (összepárosítás és szinkronizálás)
 • Flight mode (repülő üzemmód)
 • Button sounds (gomb hangok)
 • Button lock (gomb zár)
 • Inactivity alert (inaktivitási figyelmeztetés)
 • Units (mértékegységek)
 • Language (nyelv)
 • Training view color (edzési nézet színe)
 • About your product (a termékről)

Párosítás és Szinkronizálás

 • Pair and sync mobile device ( Mobil eszköz párosítása) / Pair other device (Más eszköz párosítása): Párosítsa pulzusmérőit vagy mobil eszközeit az M400-zal.
 • Paired devices (Párosított eszközök): Tekintse meg az M400-zal párosított eszközöket. Ezekbe beletartozhatnak a pulzusmérők és mobil eszközök.
 • Sync Data (Adatok szinkronizálása): Adatok szinkronizálása a Flow alkalmazással. A Sync data (Adatok szinkronizálása) láthatóvá válik, amikor párosítja az M400-at a mobil eszközével.

Flight mode (repülő üzemmód)

Válassza ki az On (Be) vagy az Off (Ki) lehetőséget

A repülőgépes mód kikapcsolja az eszköz minden vezeték nélküli kommunikációját. Azt még mindig használhatja adatgyűjtésre, de nem tudja azt az edzések során a pulzusmérővel használni, vagy szinkronizálni az adatait a Polar Flow mobil alkalmazással, mert a Bluetooth® Smart ki van kapcsolva.

Gomb hangok

Állítsa a gomb hangokat On (Be) vagy Off (Ki) állásba.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a beállítás nem módosítja az edzés hangjelzéseit. Az edzési hangokat a sport beállítások alatt lehet megváltoztatni. További információkért lásd: Sportprofil beállítások (sportprofil-beállítások).

Gomb zár

Válassza a Manual lock (manuális zár) vagy Automatic lock (automatikus zár) lehetőséget. A Manual lock (manuális zár) módban manuálisan lezárhatja a gombokat a Quick menu (gyorsmenüből). Az Automatic Lock (automatikus zár) lehetőség választása esetén, a gombok 60 másodperc elteltével automatikusan lezáródnak.

Inaktivitási figyelmeztetés

On (be) vagy Off (ki) kapcsolja az inaktivitási figyelmeztetést.

Mértékegységek

Válassza a metrikus (kg, cm) vagy az angolszász (lb, ft) lehetőségeket. Állítsa be azokat a mértékegységeket, melyeket a súly a magasság, a távolság és a sebesség mérésére használ.

Nyelv

Válasszon: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi or Svenska. Állítsa be az M400 nyelvét.

Edzési nézet színe

Válassza ki a Dark (sötét) vagy a Light (világos) lehetőséget. Változtassa meg az edzés nézet kijelző színét. Amikor a Light (világos) lehetőséget választja, az edzés módnak világos háttere van, sötét számokkal és betűkkel. Amikor a Dark (sötét) lehetőséget választja, az edzés módnak sötét háttere van, világos számokkal és betűkkel.

A termékről

Megmutatja az M400 készülék eszköz azonosítóját, valamint a firmware verzióját, a HW modellt, és az A-GPS lejárati dátumát.