Ön itt van: Beállítások > Sportprofil beállítások

Sportprofil beállítások

Alakítsa úgy a sport profil beállításokat, ahogyan az legjobban megfelel igényeinek. Az M400 készüléken a sportprofilok beállításait a Settings > Sport profiles (beállítások > sport pfofilok) menüben érheti el. Beállíthatja például a GPS ki- vagy bekapcsolását a különböző sportoknál.

A Flow web szolgáltatásban a testreszabási opciók széles skálája áll rendelkezésére. További információért lásd: Sport profilok a Flow-ban.

A konfigurációs üzemmódban alapbeállításként négy sportprofil jelenik meg. A Flowwebes szolgáltatásban új sportokat adhat a listához, és szinkronizálhatja őket M400 készülékével. Az M400-ban maximum 20 sportja lehet egyszerre. A sport profilok száma a Flow web szolgáltatásban nincsen korlátozva.

Alapértelmezettként, a Sport profiles (sport profilban) a következőket találja:

 • Futás
 • Kerékpározás
 • Egyéb kültéri sportok
 • Egyéb beltéri sportok

Ha szerkesztette a sport profiljait a Flow web szolgáltatásban az első edzés előtt és azt az M400-ra szinkronizálta, a sport profil listája a szerkesztett sport profilokat fogja tartalmazni.

Beállítások

A sport profil beállítások megtekintéséhez vagy szerkesztéséhez, válassza a Settings > Sport profiles (beállítások > sport profilok) lehetőséget, majd válassza ki azt a profilt, amelyiket szerkeszteni szeretné. Elérheti a sport profil beállításait konfigurációs módban is ha megnyomja és nyomva tartja a LIGHT (világítás) gombot.

 • Training sounds (Edzési hangjelzések): Válasszon az Off (Ki), Soft (Halk), Loud (Hangos) vagy Very loud (Nagyon hangos) lehetőségek közül.
 • Pulzus beállítások: Heart rate view (Pulzusmérő nézet): Válassza a Beats per minute (bpm) (Ütés/perc), vagy a % of maximum (a maximum %-a) lehetőségeket. Pulzus zóna határainak ellenőrzése: Ellenőrizze az egyes pulzusszám zónák határértékeit. HR visible to other device (A pulzusszám más eszköznek is látható): Válassza ki az On (Be) vagy Off (Ki) lehetőséget. Ha a On (be) lehetőséget választja, más kompatibilis eszközök (pl. edzőtermi berendezések) érzékelhetik a pulzusszámát.
 • GPS rögzítés: Válassza az Off (ki) vagy az On (be) lehetőséget.
 • Lépéshossz érzékelő: Válasszon a Calibration (kalibráció) vagy Choose sensor for speed (érzékelő kiválasztása sebességhez) beállítások közül. A Calibration (kalibráció) menüben válassza az Automatic (automatikus) vagy Manual (manuális) módot. Az Choose sensor for speed (érzékelő kiválasztása sebességhez) menüben állítsa be a sebességadatok forrását: Stride Sensor (lépéshossz érzékelő) vagy GPS. A lépéshossz érzékelő kalibrációjáról további információért lásd: Polar Stride sensor Bluetooth® Smart.

 • Sebesség nézet: Válassza a km/h (kilométer per órát) vagy a min/km(perc per kiló métert). Ha angolszász mértékegységeket választott, válassza a mph (mérföld per órát) vagy a min/mi (perc per mérföldet).
 • Automatic pause (automatikus szünet): Válassza ki az On (Be) vagy Off (Ki) lehetőséget. Ha az automatic pause (automatikus szünetet) On (be) kapcsolja, az edzése automatikusan szünetel amikor abbahagyja a mozgást.

A GPS  felvételt be kell kapcsolni az automatikus szünet használatához.

 • Automatic lap (automatikus kör): Válassza az Off (ki), Lap distance (körtávolság) vagy a Lap duration (kör időtartam) lehetőségeket. Ha a Lap distance (kör távolságot) választja, állítsa be a távolságot amely alapján a köröket számolja. Ha a Lap duration (kör időtartam) választja, állítsa be az időtartamot amely alapján a köröket számolja.

A GPS  rögzítést be kell kapcsolni a távolságalapú automatikus körszámláláshoz.