Ön itt van: Első lépések > Az M400 készülék beállítása

Az M400 készülék beállítása

Kérjük, végezze el a beállítást a Polar Flow web szolgáltatásban. Ott egyszerre adhatja meg valamennyi, a pontos edzési adatokhoz szükséges fizikai adatot. Kiválaszthatja a nyelvet és letöltheti a legújabb firmware-t az M400 készülékéhez. A beállítás Flow web szolgáltatásban való elvégzéséhez szüksége lesz egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre.

Vagy, abban az esetben, ha éppen nem tud internetkapcsolattal rendelkező számítógépet használni, elkezdheti a beállítást az eszközről is. Kérje, vegye figyelembe, hogy az eszközön csak a beállítások egy részét tudja elvégezni. Ahhoz, hogy M400 készülékéből a legtöbbet hozhassa ki, fontos, hogy a későbbiekben elvégezze a hiányzó beállításokat a Polar Flow web szolgáltatásban.

Az M400 tárolási módba került. A képernyő visszatér, ha számítógéphez vagy USB töltőre csatlakoztatja. Ha az elem teljesen lemerült, akkor eltarthat pár percig, amíg a töltést jelző animáció megjelenik a kijelzőn.

Végezze el a beállítást a Polar Flow web szolgáltatásban

 1. Nyissa meg a flow.polar.com/start weboldalt és töltse le a Polar FlowSync szoftvert, amelyre szüksége lesz ahhoz, hogy az M400 készülék a Flow web szolgáltatáshoz kapcsolódhasson.
 2. A szoftver telepítéséhez nyissa meg a telepítőcsomagot és kövesse a képernyőn látható utasításokat.
 3. Ha a telepítés befejeződött, a FlowSync automatikusan felugrik és rákérdez, hogy csatlakoztatta-e a Polar eszközét.
 4. Csatlakoztassa az M400 készüléket a számítógép USB-portjához az USB-kábel segítségével. Az M400 készülék kilép az alvó üzemmódból és tölteni kezd. Kérésre engedélyezze számítógépén az USB-meghajtó(k) telepítését.
 5. A Flow web szolgáltatás automatikusan megnyílik az internetböngészőjében. Hozzon létre Polar fiókot, vagy jelentkezzen be a már meglévő fiókjába. Adja meg pontosan a fizikai adatait, mivel azok hatással vannak a kalóriaszámlálás eredményére és más Smart Coaching funkciókra.
 6. A szinkronizálás megkezdéséhez kattintson a Done (kész) lehetőségre, és a beállítások automatikusan szinkronizálásra kerülnek az M400 készülék és a szolgáltatás között. Ha kész a szinkronizálás, a FlowSync állapotjelzés teljesítettre vált.

A Polar Flow web szolgáltatásban választható nyelvek a következők: Dansk (dán), Deutsch (német), English (angol), Español (spanyol), Français (francia), Italiano (olasz), 日本語 (japán), Nederlands (holland), Norsk (norvég), Polski (lengyel), Português (portugál), 简体中文 (egyszerűsített kínai), Русский (orosz), Suomi (szuomi) vagy Svenska (svéd).

Beállítás az eszközről

Csatlakoztassa az M400 készüléket a számítógép USB-portjához vagy egy USB töltőhöz a dobozban található kábel segítségével. A kijelzőn megjelenik a Choose language (válasszon nyelvet) felirat. Az angol nyelv kiválasztásához nyomja meg a START gombot. Az M400 készülékén csak angol nyelvű utasítások találhatóak, de hozzáadhat más nyelveket is később, amikor a beállításokat elvégzi a Polar Flow weboldalán.

Állítsa be a következő adatokat és erősítsen meg minden választást a Start gombbal. Ha bármelyik pontnál vissza szeretne lépni és meg szeretné változtatni a beállításokat, nyomja meg a Back (vissza) gombot amíg el nem éri azt a beállítást, amelyet meg szeretne változtatni.

 1. Time format (időformátum): Válasszon: 12 h vagy 24 h. A 12 h opció kiválasztása esetén válasszon az AM (D.e.) vagy a PM (D.u.) lehetőségek közül. Ezután állítsa be a helyi időt.
 2. Date (Dátum): Adja meg az aktuális dátumot.
 3. Units (Mértékegységek): Válassza a metrikus (kg, cm) vagy az angol-szász (lb, ft) mértékegységeket.
 4. Weight (Testsúly): Adja meg testsúlyát.
 5. Height (Testmagasság): Adja meg testmagasságát.
 6. Date of birth (Születési idő): Adja meg születési idejét.
 7. Sex (Neme): A választható opciók: Male (Férfi) vagy Female (Nő).
 8. Training background (Edzési háttér): Alkalmi (0-1 ó/hét), Rendszeres (1-3 ó/hét), Gyakori (3-5 ó/hét), Kemény (5-8 ó/hét), Félprofi (8-12 ó/hét), Profi (12+ ó/hét). További információért az edzési háttérrel kapcsolatban, lásd a Physical Settings (fizikai beállítások) részt.
 9. Ready to go! (Indulásra kész!) felirat jelenik meg amikor elkészült a beállításokkal, és az M400 idő nézetre vált.