Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Bevezetés

Gratulálunk az új M400 pulzusmérőjéhez! A lelkes edzésekre tervezték az M400-at GPS-szel, Smart Coaching-gal és 24/7-es aktivitásméréssel mely bátorítja Önt arra, hogy feszegesse teljesítőképességének határait és a legjobbat hozza ki magából. Kapjon azonnali visszajelzést az edzés után a Flow alkalmazással; tervezze meg és elemezze az edzésének részleteit a Flow web szolgáltatással.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új edzőtárssal. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: www.polar.com/en/support/M400.

M400

Kövesse nyomon edzési adatait, mint a pulzusszám, sebesség, távolság és útvonal, még az életének legapróbb aktivitásait is.

H7 Pulzusmérő jeladó

Kövesse nyomon az M400 segítségével valós idejű, pontos pulzusszámát minden edzés során. A pulzusszám információit használja az edzés eredményének elemzésére.

Csak a pulzusmérő készletekkel ellátott M400 tartozéka. Ha olyan készletet választott, melynek nem tartozéka a pulzusmérő, ne aggódjon, bármikor vásárolhat egyet.

USB Kábel

Használja az USB kábelt az elem feltöltéséhez, és az adatok az M400 és a Polar Flow web szolgáltatás közötti szinkronizálására a Flow Sync szoftveren keresztül.

Polar Flow alkalmazás

Nézze meg edzési adatait egy szempillantás alatt minden edzés után. A Flow alkalmazás szinkronizálja adatait vezeték nélkül a Polar Flow web szolgáltatásba. Töltse le azt az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

Polar FlowSync Szoftver

A Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait az M400 és számítógépén a Flow web szolgáltatás között az USB kábelen keresztül. Látogassa meg a www.flow.polar.com/start oldalt, majd töltse le és telepítse a Polar FlowSync szoftvert.

Polar Flow web szolgáltatás

Tervezze meg és elemezze edzésének minden részletét, szabja testre eszközét és tudjon meg többet a teljesítményéről a polar.com/flow címen.