Je bent hier: Polar Flow > Synchroniseren

Synchroniseren

Je kunt gegevens van je horloge via de Bluetooth-verbinding draadloos naar de Polar Flow app overdragen. Ook kun je via een USB-poort en de FlowSync software je horloge met de Polar Flow webservice synchroniseren. Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen je horloge en de Flow app moet je een Polar account hebben. Als je gegevens vanaf je horloge rechtstreeks naar de webservice wilt synchroniseren, heb je naast een Polar account de FlowSync software nodig. Als je het horloge hebt geconfigureerd, heb je een Polar account gemaakt. Als je het horloge met een computer hebt geconfigureerd, heb je de FlowSync software op je computer.

Vergeet niet te synchroniseren en je gegevens up-to-date te houden tussen je horloge, de webservice en de mobiele app, waar je ook bent.

Synchroniseren met de Flow mobiele app

Controleer vóór het synchroniseren of:

  • Je beschikt over een Polar account en de Flow app.
  • Bluetooth op je mobiele apparaat ingeschakeld is en of de vliegmodus uitgeschakeld is;
  • Het horloge is gekoppeld met je mobiel. Zie Koppelen voor meer informatie.

Je gegevens synchroniseren:

  1. Meld je aan bij de Flow app en houd de knop TERUG op je horloge ingedrukt.
  2. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  3. Synchroniseren voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Je horloge synchroniseert automatisch met de Flow app nadat je een trainingssessie hebt voltooid en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. Wanneer je horloge synchroniseert met de Flow app, worden je trainings- en activiteitsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Synchroniseren met de Flow webservice via FlowSync

Om gegevens met de Flow webservice te kunnen synchroniseren, heb je de FlowSync software nodig. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de software voordat je gaat synchroniseren.

  1. Sluit je horloge aan op je computer. Zorg dat de FlowSync software gestart is.
  2. Het venster FlowSync opent op je computer en het synchroniseren start.
  3. Voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Telkens als je het horloge op je computer aansluit, draagt de Polar FlowSync software je gegevens over naar de Polar Flow webservice en worden eventuele gewijzigde instellingen gesynchroniseerd. Als het synchroniseren niet automatisch start, start FlowSync dan vanaf het pictogram op je bureaublad (Windows) of vanaf de map Toepassingen (Mac OS X). Telkens als een update voor de firmware beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden en je vragen de update te installeren.

Als je de instellingen in de Flow webservice wijzigt terwijl je horloge op je computer is aangesloten, druk je op de knop synchroniseren in FlowSync om de instellingen naar je horloge over te dragen.

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.

Ga naar www.polar.com/en/support/FlowSync voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar FlowSync software.