Je bent hier: Instellingen > Algemene instellingen

Algemene instellingen

Ga naar Instellingen > Algemene instellingen om je algemene instellingen te bekijken en te bewerken.

In Algemene instellingen vind je:

 • Koppelen en synchroniseren
 • Fietsinstellingen (alleen zichtbaar als je een fietssensor met je horloge hebt gekoppeld)
 • Continue hartslagmeting
 • Vliegmodus
 • Niet storen
 • Smartphonemeldingen
 • Eenheden
 • Taal
 • Inactiviteitswaarschuwing
 • Trilling
 • Ik draag mijn horloge om mijn
 • Plaatsbep. systeem
 • Info over je horloge

Koppelen en synchroniseren

 • Koppel en synchr. telef./Koppel sensor of ander app.: Sensoren of mobiele apparaten koppelen met je horloge. Gegevens synchroniseren met de Flow app.
 • Gekoppelde apparaten: Alle apparaten bekijken die je met je horloge hebt gekoppeld. Dit kunnen hartslagsensoren, hardloopsensoren, fietssensoren en mobiele apparaten zijn.

Fietsinstellingen

Fietsinstellingen zijn alleen zichtbaar als je een fietssensor met je horloge hebt gekoppeld.

Wielmaat: Stel de wielmaat in millimeters in. Zie Sensoren koppelen met je horloge voor instructies over het bepalen van de wielmaat.

Cranklengte: Stel de cranklengte in millimeters in. Deze instelling is alleen zichtbaar als je een vermogenssensor hebt gekoppeld.

Sensoren in gebruik: Bekijk alle sensoren die met de fiets zijn gekoppeld.

Continue hartslagmeting

Je kunt de functie Continue hartslagmeting inschakelen of uitschakelen, of kiezen voor Alleen 's nachts. Als je Alleen 's nachts kiest, stel hartslagmeting dan zo in dat deze begint op het vroegste tijdstip waarop je naar bed gaat.

Zie Continue hartslag voor meer informatie.

Vliegmodus

Kies Aan of Uit.

De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je horloge af. Je kunt je horloge wel gebruiken, maar je kunt je gegevens niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of het horloge gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

Niet storen

Kies Uit, Aan of Aan ( - ). Stel de periode in waarin niet storen is ingeschakeld. Kies Start om en Eindigt om voor de periode. Wanneer de functie is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen of waarschuwingen bij inkomende gesprekken. Verlichting inschakelen is ook uitgeschakeld.

Smartphonemeldingen

Zet smartphonemeldingen Uit of Aan, bij niet trainen. Let op: je ontvangt geen meldingen tijdens trainingssessies.

Eenheden

Kies metrische (kg, cm) of Engelse (lb, ft) eenheden. Stel de eenheden in voor het meten van gewicht, lengte, afstand en snelheid.

Taal

Je kunt kiezen welke taal je wilt gebruiken op je horloge. Je horloge ondersteunt de volgende talen: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Русский, Suomi, Svenska en Türkçe.

Inactiviteitswaarschuwing

Stel de inactiviteitswaarschuwing in op Aan of Uit.

Trilling

Zet trilling bij scrollen door menu-items Aan of Uit.

Ik draag mijn horloge om mijn

Kies Linkerarm of Rechterarm.

Plaatsbep. systeem

Vanaf firmwareversie 4.0.11 kun je het satellietnavigatiesysteem wijzigen dat je horloge naast GPS gebruikt. Je vindt deze instelling op je horloge in Algemene instellingen > Plaatsbep.systeem.Je kunt kiezen uitGPS + GLONASS, GPS + Galileo of GPS + QZSS.De standaardinstelling isGPS + GLONASS. Deze opties geven je de mogelijkheid om verschillende satellietnavigatiesystemen te testen en uit te vinden of ze voor jou beter werken in de gebieden die ze bestrijken.

GPS + GLONASS

GLONASS is een Russisch wereldwijd satellietnavigatiesysteem. Dit is de standaardinstelling, omdat deze satelliet wat wereldwijde zichtbaarheid en betrouwbaarheid betreft, de beste is van deze drie. Over het algemeen adviseren we je deze optie te gebruiken.

GPS + Galileo

Galileo is een wereldwijd systeem voor radionavigatie per satelliet dat door de Europese Unie wordt ontwikkeld. Het zal naar verwachting eind 2020 gereed zijn.

GPS + QZSS

QZSS is een regionaal tijdsoverdrachtsysteem en een op satellieten gebaseerd augmentatiesysteem dat is ontwikkeld om GPS in de regio's Azië en Oceanië te verbeteren, in het bijzonder voor Japan.

Info over je horloge

Bekijk de apparaat-ID van je horloge, alsmede de firmwareversie, het hardwaremodel, de vervaldatum van A-GPS en de voor de Vantage M wettelijk verplichte informatie.

Je horloge opnieuw opstarten: Als je problemen ondervindt met je horloge, probeer het dan opnieuw op te starten. Als je het horloge opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren. Druk op de knop OK en druk daarna opnieuw op OK om te bevestigen dat je het horloge opnieuw wilt opstarten. Je kunt je horloge ook opnieuw opstarten door de knop OK 10 seconden ingedrukt te houden.