Je bent hier: Functies > Smart Coaching > FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding

FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding

De FitSpark™ trainingsbegeleiding biedt kant-en-klare dagelijkse workouts op je horloge wanneer jij dat wilt. De workouts zijn afgestemd op je conditieniveau, trainingsgeschiedenis en je herstelniveau en actuele fitheid, gebaseerd op jouw Nightly Recharge status van de vorige nacht. FitSpark biedt je elke dag 2 tot 4 opties voor je workouts: één die het beste bij je past en 1 tot 3 andere opties om uit te kiezen. Je krijgt maximaal vier suggesties per dag en in totaal zijn er 19 verschillende workouts. Er zijn workouts uit de categorieën cardiotraining, krachttraining en ondersteunende training.

De FitSpark workouts zijn klant-en-klare trainingsdoelen die zijn gedefinieerd door Polar. Ze bevatten instructies over het uitvoeren van de oefeningen en actuele, stapsgewijze begeleiding om te zorgen dat je veilig en met de juiste techniek traint. Alle workouts zijn op tijd gebaseerd en worden aangepast aan je actuele conditie, zodat de sessies geschikt zijn voor iedereen, ongeacht conditieniveau. De FitSpark suggesties worden na elke trainingssessie (ook trainingssessies die je zonder FitSpark hebt uitgevoerd), om middernacht en na het ontwaken bijgewerkt. De FitSpark training is veelzijdig en biedt keuze uit verschillende soorten dagelijkse workouts.

Trainen is niet altijd zonder risico. Lees de instructies onder Risico's tijdens de training minimaliseren voordat je aan een trainingsprogramma begint.