Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow app

Polar Flow app

In de Polar Flow mobiele app kun je direct een visuele interpretatie van je trainings- en activiteitsgegevens bekijken. Je kunt in de app ook je training plannen.

Trainingsgegevens

Met de Polar Flow app kun je gemakkelijk de informatie openen van je voorgaande en geplande trainingssessies en nieuwe trainingsdoelen maken. Je kunt kiezen om een snel of gefaseerd doel te maken.

Krijg snel een overzicht van je training en analyseer meteen elk detail van je prestaties. Bekijk de weekoverzichten van je training in het trainingslogboek. Met de functie Afbeelding delen kun je ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden.

Activiteitsgegevens

Bekijk details van je 24/7 activiteit. Ga na wat er ontbreekt aan je dagelijkse activiteitsdoel en hoe je dit kunt bereiken. Bekijk stappen, afgelegde afstand op basis van de stappen en verbruikte calorieën.

Slaapgegevens

Volg je slaappatronen om te zien of ze worden beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven en om de juiste balans te vinden tussen rust, dagelijkse activiteit en training. Met de Polar Flow app kun je bekijken wanneer je slaapt, hoeveel je slaapt en wat de kwaliteit is van je slaap.

Je kunt je gewenste slaapduur instellen om aan te geven hoe lang je elke nacht wilt slapen. Je kunt ook je slaap beoordelen. Je ontvangt feedback over hoe je hebt geslapen op basis van je slaapgegevens, je gewenste slaapduur en je slaapbeoordeling.

Sportprofielen

In de Polar Flow app kun je gemakkelijk sportprofielen toevoegen, bewerken, verwijderen en reorganiseren. Je kunt maximaal 20 sportprofielen actief hebben in de Polar Flow app en op je horloge.

Zie Sportprofielen in Polar Flow voor meer informatie.

Afbeelding delen

Met de functie Afbeelding delen van de Polar Flow app kun je afbeeldingen van je trainingsgegevens delen op de meeste socialmediakanalen, zoals Facebook en Instagram. Je kunt een bestaande foto delen of een nieuwe nemen en deze aanpassen bij je trainingsgegevens. Als je GPS-registratie had ingeschakeld tijdens je trainingssessie, kun je ook een opname van je trainingsroute delen.

De Polar Flow app gaan gebruiken

Je kunt je horloge configureren met een mobiel apparaat en de Polar Flow app.

Om de Polar Flow app te gaan gebruiken dien je de app op je mobiele apparaat te downloaden vanaf de App Store of Google Play. Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Voordat je een nieuw mobiel apparaat (smartphone, tablet) in gebruik neemt, moet je het apparaat koppelen met je horloge. Zie Koppelen voor meer informatie.

Na je sessie synchroniseert je horloge je trainingsgegevens automatisch naar de Polar Flow app. Als je smartphone een internetverbinding heeft, worden je activiteits- en trainingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd naar de Flow webservice. De Polar Flow app is de gemakkelijkste manier om de trainingsgegevens van je horloge te synchroniseren met de webservice. Zie Synchroniseren voor informatie over het synchroniseren.

Ga naar de productondersteuningspagina van de Polar Flow app voor meer informatie en instructies voor de functies van de Polar Flow app.