Je bent hier: Aan de slag > Een mobiel apparaat koppelen

Een mobiel apparaat met je horloge koppelen

Voordat je een mobiel apparaat kunt koppelen met je horloge, moet je je horloge configureren in de Polar Flow webservice of met de Polar Flow mobiele app, zoals beschreven in het hoofdstuk Je horloge configureren. Als je de configuratie van je horloge hebt uitgevoerd met een mobiel apparaat, is je horloge al gekoppeld. Als je de configuratie met een computer hebt uitgevoerd en je het horloge zou willen gebruiken met de Polar Flow app, voer je de koppeling van je horloge en je mobiele apparaat als volgt uit.

Doe het volgende voordat je een mobiel apparaat koppelt:

• download de Flow app van de App Store of van Google Play;
  • zorg ervoor dat Bluetooth op je mobiele apparaat is ingeschakeld en de vliegmodus is uitgeschakeld.
  • Android-gebruikers: zorg dat locatie is ingeschakeld voor de Polar Flow app in de toepassingsinstellingen op je telefoon.

Mobiel apparaat koppelen:

1. Open de Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Polar account, die je hebt gemaakt tijdens het configureren van je horloge.

Android-gebruikers: Als je meerdere Polar apparaten gebruikt die compatibel zijn met de Flow app, zorg dan dat Vantage M is geselecteerd als het actieve apparaat in de Flow app. Op die wijze kan de Flow app verbinding maken met je horloge. Ga in de Flow app naar Apparaten en kies Vantage M.

2. Houd op je horloge TERUG ingedrukt in de tijdweergave OF ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Koppel en synchr. telef. en druk op OK.
  3. Open Flow app en houd je horloge dichtbij de telefoon verschijnt op je horloge.
  4. Wanneer de melding van het Bluetooth-koppelverzoek op je mobiele apparaat verschijnt, controleer je of de code op je mobiele apparaat overeenkomt met de code op je horloge.
  5. Accepteer het Bluetooth-koppelverzoek op je mobiele apparaat.
  6. Bevestig de pincode op je horloge door op OK te drukken.
  7. Koppelen voltooid wordt weergegeven zodra het koppelen is voltooid.

Koppeling verwijderen

Je kunt als volgt de koppeling met een mobiel apparaat verwijderen:

1. Ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Gekoppelde apparaten en druk op OK.
  2. Kies het apparaat dat je uit de lijst wilt verwijderen en druk op OK.
  3. Koppeling verwijderen? wordt weergegeven. Bevestig je keuze door op OK te drukken.
  4. Koppeling verwijderd wordt weergegeven.