Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Gebruiksaanwijzing Polar Vantage M

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe horloge. Op support.polar.com/en/VantageM vind je video-instructies en veelgestelde vragen.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Vantage M!

De Polar Vantage M is een all-in-one GPS-multisporthorloge met Polar Precision Prime sensor™ fusietechnologie voor een nauwkeurige hartslagmeting aan de pols, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Het horloge is uitgerust met tal van functies om je te helpen je records te verbreken en je doelen te bereiken. Bereik de ideale hoeveelheid training om optimaal te presteren met Training Load Pro. Volg je voortgang met de geavanceerde hardloopfuncties, zoals Running Index en Running Program. Kies je favoriete sport uit meer dan 130 opties en pas je instellingen per sport aan.

De functie Continue hartslagmeting meet je hartslag 24 uur per dag. In combinatie met 24/7 activiteitsmeting krijg je een compleet overzicht van je dagelijkse activiteit.

Nightly Recharge™ is een meting van je herstel 's nachts die laat zien hoe goed je herstelt van de belasting van de voorafgaande dag. De Sleep Plus Stages™ slaapregistratie registreert je slaapfasen (REM, lichte en diepe slaap) en geeft je feedback over je slaap en een numerieke slaapscore. Het horloge helpt je ontspannen en stress te verminderen met de Serene™ geleide ademhalingsoefening.

Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp is de Vantage M je ideale trainingspartner. Met de verwisselbare polsbanden kun je het horloge aanpassen aan elke situatie en stijl.

We zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen en je een nog betere gebruikerservaring te bieden. Werk de firmware van je horloge bij zodra er een nieuwe versie beschikbaar is om je horloge up-to-date te houden en optimaal te laten werken. De firmware-updates verbeteren de functionaliteit van je horloge met nieuwe functies en verbeteringen.

Je Vantage M optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je horloge.

Polar Flow app

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je horloge na de training met de Flow app en je krijgt direct een overzicht van je trainingsresultaten en je prestaties, met bijbehorende feedback. Bovendien kun je je prestaties delen met al je vrienden. In de Flow app kun je ook zien hoe je hebt geslapen en hoe actief je overdag bent geweest.

Webservice Polar Flow

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunities. Dit vind je allemaal op polar.com.flow.