Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow webservice

Polar Flow webservice

In de Polar Flow webservice kun je je training in detail plannen en analyseren en meer informatie over je prestaties bekijken. Configureer en personaliseer je horloge voor perfecte afstemming op je trainingsbehoeften door sportprofielen toe te voegen en hun instellingen aan te passen. Je kunt ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden in de Flow community, je aanmelden voor de lessen van je club en een gepersonaliseerd trainingsprogramma krijgen voor een hardloopevenement.

De Polar Flow webservice toont ook het voltooiingspercentage van je dagelijkse activiteitsdoel en de details van je activiteit, en helpt je te begrijpen welke invloed je gewoontes en keuzes hebben op je welzijn.

Op flow.polar.com/start kun je je horloge configureren met je computer. Je wordt hier begeleid bij het downloaden en installeren van de FlowSync software, zodat je gegevens kunt synchroniseren tussen je horloge en de webservice, en bij het maken van een gebruikersaccount voor de webservice. Als je de configuratie hebt uitgevoerd met een mobiel apparaat en de Polar Flow app, kun je je met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je in de configuratie hebt opgegeven aanmelden bij de Flow webservice.

Trainingsdagboek

In Trainingsdagboek kun je je dagelijkse activiteit, slaap, geplande trainingssessies (trainingsdoelen) en de resultaten van eerdere trainingen zien.

Rapporten

In Rapporten kun je je voortgang volgen.

Trainingsrapporten zijn een handige manier om je trainingsvoortgang over langere perioden te volgen. In week-, maand- en jaarrapporten kun je de sport voor het rapport kiezen. Bij een aangepaste periode kun je zowel de periode als de sport kiezen. Kies de periode en de sport voor het rapport in de vervolgkeuzelijsten en druk op het wielpictogram om te kiezen welke gegevens je in de rapportgrafiek wilt zien.

Met behulp van de activiteitenrapporten kun je de langetermijntrend van je dagelijkse activiteit volgen. Je kunt kiezen of je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapporten wilt weergeven. In het activiteitenrapport kun je ook je beste dagen over de door jouw gekozen periode zien voor wat betreft je dagelijkse activiteit, stappen, calorieën en slaap.

Programma's

Het Polar Running Program is speciaal ontwikkeld voor jouw doel op basis van Polar hartslagzones en houdt rekening met je persoonlijke eigenschappen en je trainingsachtergrond. Het programma is intelligent en past zich gaandeweg aan op basis van je voortgang. Er zijn Polar Running Programs voor 5 km, 10 km, de halve en de hele marathon. Ze bestaan uit twee tot vijf hardlooptrainingen per week, afhankelijk van het programma. Het is supereenvoudig!

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.