Nalazite se ovdje: Značajke > Pametno vježbanje > Opterećenje pri vježbanju

Opterećenje pri vježbanju

Značajka opterećenja tijekom vježbanja u dnevniku internetske usluge Polar Flow na praktičan vam način govori koliko je naporno bilo vaše vježbanje i koliko je vremena nužno za potpuni oporavak. Ova značajka govori vam da li ste se dovoljno oporavili za sljedeće vježbanje te vam pomaže u pronalaženju ravnoteže između odmora i vježbanja. U internetskoj usluzi Polar Flow web možete kontrolirati ukupno radno opterećenje, optimizirati svoje vježbanje i pratiti napredak svojih rezultata.

Opterećenje tijekom vježbanja uzima u obzir različite čimbenike koji utječu na opterećenje tijekom vježbanja i vrijeme oporavka, kao što je brzina otkucaja srca za vrijeme vježbanja, trajanje vježbanja te individualni čimbenici, npr. spol, dob, visina i težina. Stalno praćenje opterećenja tijekom vježbanja i oporavka vam pomaže u određivanju osobnih ograničenja, izbjegavanju previše ili premalo vježbanja te u prilagodbi intenziteta vježbanja i njegova trajanja prema vašim dnevnim i tjednim ciljevima.

Značajka Opterećenje tijekom vježbanja pomaže da kontrolirate ukupno radno opterećenje i pratite napredak svojih rezultata. Značajka omogućava međusobnu usporedbu različitih vrsta vježbanja i pomaže u pronalasku savršene ravnoteže između odmora i vježbanja.