Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Polar V650 Korisnički priručnik

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju V650! V650 je predviđen za najambicioznije bicikliste i stoga će vam pomoći da vozite sa samopouzdanjem i ostvarite najbolje rezultate.

U ovom korisničkom priručniku nalaze se upute za izvlačenje maksimuma iz vaše nove pratnje tijekom vožnje. Video vodiče i najnoviju verziju ovog korisničkog priručnika pronaći ćete na www.polar.com/en/support/v650.

V650

Brzo i jednostavno na velikom zaslonu pregledajte svoje podatke o vježbanju kao što su brzina otkucaja srca, brzina, udaljenost i nadmorska visina.

USB kabel

Koristite USB kabel za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja V650 i internetske usluge Polar Flow pomoću softvera FlowSync.

Bluetooth® senzor brzine otkucaja srca*

Za vrijeme vježbanja, na uređaju V650 uživo pratite točne podatke o brzini otkucaja srca. Vaša brzina otkucaja srca se koristi u analizi vašeg vježbanja.

*Isporučuje se samo uz uređaje V650 sa kompletima senzora brzine otkucaja srca. Ako ste kupili V650 bez senzora brzine otkucaja srca, ne brinite, možete ga kupiti bilo kada.

Softver Polar FlowSync

Softver Flowsync vam omogućuje sinkronizaciju podataka između uređaja V650 i internetske usluge Flow na računalu pomoću USB kabela. Idite na flow.polar.com/start za preuzimanje i instalaciju softvera FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Na polar.com/flow ćete isplanirati i analizirati svaku pojedinost vašeg vježbanja, prilagoditi svoj uređaj i saznati više od svojoj izvedbi.