Nalazite se ovdje: Polar Flow > Internetska usluga Polar Flow

Internetska usluga Polar Flow

Internetska usluga Polar Flow omogućava da planirate i analizirate svaku pojedinost vašeg vježbanja i naučite više o vašoj izvedbi.

S internetskom uslugom Flow možete:

  • Analizirajte sve svoje pojedinosti i vježbanju pomoću vizualnih grafova i prikaza rute
  • Usporedite određene podatke s ostalima, recimo, krugove ili brzinu sa brzinom otkucaja srca
  • Pratite vaš dugoročni napredak prateći trendove i pojedinosti koje su vam najvažnije
  • Usporedite vježbanja sa svojim i tuđim vježbanjima
  • Podijelite najbitnije stavke sa svojim pratiteljima
  • Oživite vaša i vježbanja drugih po njihovom završetku

Za početak korištenja internetske usluge Flow, idite na flow.polar.com/start i izradite Polar račun. Ako već imate Polar račun, ne trebate registrirati novi račun na internetskoj usluzi Flow. Možete se prijaviti s istim korisničkim imenom i lozinkom koje ste koristili sa, npr. uslugom polarpersonaltrainer.com.

Preuzmite i instalirajte softver FlowSync s istog mjesta kako biste mogli sinkronizirati podatke između uređaja V650 i internetske usluge Flow.

Praćenje

U stavci Feed (Praćenje) možete vidjeti što ste radili u zadnje vrijeme te aktivnosti prijatelja i komentare.

Istraži

U stavci Explore (Istraži) možete otkriti rute pregledavanjem karte. Pregledajte javna vježbanja koja su podijelili ostali korisnici i oživite vlastite ili rute drugih osoba kako biste vidjeli na kojim mjestima su se dogodile najbitnije stavke.

Dnevnik

U stavci Diary (Dnevnik) možete vidjeti svoja planirana vježbanja, ali i pregledavati prošla vježbanja. Prikazani podaci sadrže: planove vježbanja u obliku dana, tjedna ili mjeseca, pojedinačna vježbanja i tjedne sažetke.

Napredak

U stavci Progress (Napredak) možete pratiti svoj razvoj prema izvještajima. Izvještaji su praktičan način praćenja vašeg napretka u vježbanju tijekom dužeg vremenskog razdoblja. U tjednim, mjesečnim i godišnjim izvještajima možete odabrati sport o kojemu želite izvještaj. U prilagođenom razdoblju možete odabrati razdoblje i sport. S padajućih popisa odaberite vremensko razdoblje i sport pa pritisnite ikonu kotača kako biste odabrali podatke koje želite pregledati na grafu izvještaja.

Za podršku i dodatne informacije o korištenju internetske usluge Flow idite na www.polar.com/en/support/flow.