Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Podešavanje uređaja V650

Podešavanje uređaja V650

Podešavanje obavite na internetskoj usluzi Polar Flow. Tamo odjednom možete unijeti sve tjelesne podatke potrebne za precizne podatke o vježbanju. Osim toga, možete odabrati i jezik i dohvatiti najnoviji firmver za V650. Za podešavanje na internetskoj usluzi Flow potrebno je računalo i veza s internetom.

Ako ne možete odmah doći do računala s pristupom internetu, započnite na uređaju. Zapamtite da uređaj sadrži samo dio postavki. Važno je da kasnije izvršite postavljanje na internetskoj usluzi Polar Flow kako biste mogli uživati u svim značajkama uređaja V650.

Podešavanje na internetskoj usluzi Polar Flow

 1. Idite na flow.polar.com/start i preuzmite softver Polar FlowSync koji je potreban za povezivanje uređaja V650 s internetskom uslugom Flow.
 2. Otvorite instalacijski paket i pratite upute na zaslonu za instalaciju softvera.
 3. Po završetku instalacije, FlowSync će se automatski otvoriti i obavijestiti vas da povežete Polar uređaj.
 4. V650 ćete aktivirati tako da pritisnete i zadržite bočni gumb na nekoliko sekundi.
 5. Priključite V650 u USB priključak računala pomoću USB kabela. Omogućite računalu da instalira USB upravljačke programe ako vas to zatraži.
 6. U internetskom pregledniku automatski će se otvoriti internetska usluga Flow. Izradite Polar račun ili se prijavite na postojeći. Precizno unesite tjelesne postavke jer one imaju utjecaj na izračun utroška kalorija i na ostale značajke Pametnog vježbanja.
 7. Postavljanje završite klikom na Save (Spremi). FlowSync će započeti sinkronizaciju podataka s uređajem V650. Pričekajte dovršetak sinkronizacije, tek tada odspojite V650. Status softvera FlowSync promijenit će se u dovršen nakon završetka sinkronizacije.

Jezici koje možete odabrati na internetskoj usluzi Polar Flow:Dansk (Danski), Deutsch (Njemački), English (Engleski), Español (Španjolski), Français (Francuski), Italiano (Talijanski), 日本語 (Japanski), Nederlands (Nizozemski), Norsk (Norveški), Polski (Poljski), Português (Portugalski), 简体中文 (Pojednostavljeni Kineski), Русский (Ruski), Suomi (Finski) I Svenska (Švedski).

Podešavanje s uređaja

Priključite V650 u USB priključak na računalu ili u USB punjač pomoću kabela koji je isporučen u kutiji. Pokrenite V650 pritiskom bočnog gumba. Kada to prvi put učinite, V650 će vas provesti kroz postupak početnog podešavanja.

 1. Započnite s odabirom jezika između sljedećih mogućnosti: Dansk (Danski), Deutsch (Njemački), English(Engleski), Español (Španjolski), Français (Francuski), Italiano (Talijanski), Nederlands (Nizozemski), Norsk (Norveški), Português (Portugalski), Suomi (Finski), Svenska (Švedski), 日本語 ili 简体中文. Ako vaš jezik nije vidljiv, prijeđite prstom gore i tako se pomičite po popisu. Jezik odaberite tako da ga dotaknete. Polje će postati crveno. Potvrdite i nastavite do sljedeće postavke tako da dodirnete u donjem dijelu zaslona.
 2. Units (Jedinice): Odaberite Metric (Metričke) (kg/cm) ili Imperial (Imperijalne) (lb/ft) jedinice.
 3. Use GPS time (Koristi GPS vrijeme): Ako želite da V650 očitava koordinirano univerzalno vrijeme (UTC) sa GPS satelita, postavite kvačicu u okvir i odaberite UTC vremensku zonu koja vam je najbliža.
 4. Time of day (Dnevno vrijeme): Format vremena ćete promijeniti dodirom na 12h/24h (1). Odabrani format vremena bit će označen bijelom bojom. Ako ste odabrali 12h format vremena, odaberite i AM ili PM (2). Zatim unesite lokalno vrijeme.

 5. Date (Datum): Unesite današnji datum.
 6. Sex (Spol): Odaberite Male (Muško) ili Female (Žensko).
 7. Height (Visina): Unesite vašu visinu.
 8. Weight (Težina): Unesite vašu težinu.
 9. Date of birth (Datum rođenja): Unesite vaš datum rođenja.
 10. Za promjenu postavki dotaknite u donjem dijelu zaslona kako biste se vratili na željenu postavku. Ako želite prihvatiti postavke, dotaknite . V650 će ući u glavni prikaz.

Ako želite najtočnije i osobne podatke o vježbanju, važno je da precizno odredite tjelesne postavke kao što su vaša dob, težina i spol.