Nalazite se ovdje: Značajke > Napredno mjerenje snage

Napredno mjerenje snage

U izdanju firmvera V650 1.5.4 popis dostupnih stavki za prikaz vježbanja na V650 sada uključuje sljedeće napredne mjerne podatke o snazi: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) i TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

  • NORMALIZED POWER (NP) (Normalizirana snaga) je procjena intenziteta vježbanja. Na predstavlja kvalitetniji način mjerenja stvarnih fizioloških zahtjeva koje dolaze s određenim vježbanjem.
  • INTENSITY FACTOR (IF) (Faktor intenziteta) je omjer normalizirane snage s vašom graničnom snagom. IF je ispravan i praktičan način usporedbe relativnog intenziteta vježbanja ili utrke za jednog ili više vozača, koji u obzir uzima promjene ili razlike u graničnoj snazi.
  • TRAINING STRESS SCORE (TSS) (Indeks opterećenja tijekom vježbanja) kvantificira ukupno opterećenje tijekom vježbanja na temelju vaših podataka o snazi. Na zaboravite da nije moguće uspoređivati Polar opterećenje tijekom vježbanja i TRAINING STRESS SCORE. Dva su moguća pristupa.

Kako biste u prikazima vježbanja na uređaju V650 dodali nove mjerne podatke o snazi, idite na Settings (Postavke)> Sport profiles (Sportski profili) i odaberite profil koji želite urediti i zatim odaberite Training views (Prikazi vježbanja). Detaljne upute o prilagodbi prikaza vježbanja pronaći ćete u Postavke sportskog profila.

Dodatne informacije o NP, IF i TSS dostupne su na blogu TrainingPeaks.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® i TRAINING STRESS SCORE® su trgovački znakovi tvrtke TrainingPeaks, LLC i koriste se uz dozvolu. Naučite više na stranici http://www.trainingpeaks.com.