Du er her: Træning > Træningsvisninger

Træningsvisninger

Træningsvisningerne i V650 kan tilpasses til brugeren. Du kan vælge at have op til seks træningsvisninger for hver profil, hvor hver træningsvisning kan rumme op til otte elementer.

Alle tilgængelige punkter i træningsvisningen er angivet herunder. Vælg de punkter, der passer bedst til dig og dine træningsbehov og -krav. Der er anvisninger til tilpasning af træningsvisningerne under Sportsprofilindstillinger.

Nogle af punkterne i træningsvisningen vises enten i numerisk eller grafisk format (angivet med grafikonet efter punktnavnet på valglisten), afhængigt af den valgte punktstørrelse.

Elementstørrelser

Du kan se tilgængelige punktstørrelser for hvert punkt i træningsvisningen på nedenstående tabeller.

Tid

Klokkeslæt

1/2, 1/4, 1/8

Aktuelt klokkeslæt

Varighed

1/2, 1/4, 1/8

Samlet varighed af dit træningspas indtil videre

Omgangstid

1/2, 1/4, 1/8

Stopur-tiden for den aktuelle omgang

Miljø

Højde

1/2, 1/4, 1/8

Aktuel højde i fod eller meter

Højdegraf

1/2 , 1/4

Højde som en grafisk tendens

Opstigning

1/2, 1/4, 1/8

Opstegne meter/fod

Tilbage til start

1/1 , 1/2

En pil peger i retningen af dit startpunkt. Viser også den direkte afstand (fugleflugtslinien) mellem dig og startpunktet.

Barometer

1/2, 1/4, 1/8

Aktuelt lufttryk

Nedstigning

1/2, 1/4, 1/8

Nedstegne meter/fod

Hældning

1/2, 1/4 , 1/8

Hældning op/ned i grader eller i %

Kort

1/1

En linjetegning af din rute på et kort giver dig mulighed for at se, hvor du befinder dig på kortet i realtid. Se Kort for anvisninger til download af kort på din V650.

Når du får vist et kort, kan du se følgende data på de to 1/8-størrelses elementer i den nederste fjerdedel af displayet.

• hastighed
  • distance
  • varighed
  • puls
  • effekt
  • kadence

Skift de viste data ved at trykke på elementet.

Rute

1/1

Funktionen til rutevejledning fører dig langs ruter, du har registreret i tidligere træningspas, eller ruter, som andre brugere af Flow-webservicen har registreret og delt.

• Den røde kortmarkør viser din placering og den retning, du bevæger dig i.
  • Den røde linje viser den rute, der skal følges.
  • Den grønne cirkel viser rutens startpunkt, og den røde cirkel viser slutpunktet.
  • Den blå linje viser den aktuelle rute.

Kropsmåling

Kalorier

1/2, 1/4, 1/8

De kalorier, du har forbrændt indtil videre.

Puls

1/2, 1/4, 1/8

Din puls som hjerteslag i minuttet (BPM) eller procent af maksimumpuls (%)

Pulszoner

1/1 , 1/2

Din puls og turens varighed. Linjerne indikerer tiden i hver pulszone.

Du kan låse den zone, du befinder dig i, ved at trykke på visningen. Grænserne for den låste zone vises. Hvis din puls bevæger sig uden for den låste zone, får du besked med en akustisk tilbagemelding. Lås op for zonen ved at trykke på visningen igen.

Pulsgraf

1/2 , 1/4

Din puls som en grafisk tendens.

Du kan låse den zone, du befinder dig i, ved at trykke på visningen. Grænserne for den låste zone vises. Hvis din puls bevæger sig uden for den låste zone, får du besked med en akustisk tilbagemelding. Lås op for zonen ved at trykke på visningen igen.

Tryk for at skifte visning.

Gnm. puls

1/2, 1/4, 1/8

Din gennemsnitspuls

Puls maks.

1/2, 1/4, 1/8

Din maksimumpuls

Omg. Maks. puls

1/2, 1/4, 1/8

Din maksimumpuls for den aktuelle omgang

Gnm. omgangspuls

1/2, 1/4, 1/8

Din gennemsnitspuls for den aktuelle omgang

Distance

Distance

1/2, 1/4, 1/8

Den distance, du har cyklet på turen

Omg.-distance

1/2, 1/4, 1/8

Den distance, du har cyklet under den aktuelle omgang

Hastighed

Hastighed / Tempo

1/2, 1/4, 1/8

Aktuel hastighed (km/t eller mph)

Hastighed gnm. / Gnm. tempo

1/2, 1/4, 1/8

Gnm. hastighed (km/t eller mph)
Hastighed maks. / Tempo maks.

1/2, 1/4, 1/8

Maksimal hastighed (km/t eller mph)
Omg. gnm. hastighed / Omg. gnm. tempo

1/2, 1/4, 1/8

Gnm. hastighed (km/t eller mph) for den aktuelle omgang
Omg. maks. hastighed / Omg. maks. tempo

1/2, 1/4, 1/8

Maksimal hastighed (km/t eller mph) for den aktuelle omgang
Hastighedsgraf / Tempograf

1/2 , 1/4

Viser din aktuelle hastighed (km/t eller mph) og de seneste hastighedsændringer som en grafisk tendens.

VAM

1/2, 1/4, 1/8

Opstegne meter/fod i timen

Kadence

Kadence

1/2, 1/4, 1/8

Pedalhastighed som omdrejninger i minuttet

Gnm. kadence

1/2, 1/4, 1/8

Gnm. pedalhastighed

Omg. gnm. kadence

1/2, 1/4, 1/8

Gennemsnitlig pedalhastighed for den aktuelle omgang

Effekt

Afhængigt af din valgte effektvisning i Sportsprofilindstillinger vises effekten i W (Watt), W/kg (Watt pr. kg) eller FTP % (% af FTP).

Effekt

1/2, 1/4, 1/8

Aktuel effekt

Effekt gnm.

1/2, 1/4, 1/8

Gennemsnitseffekt for det aktuelle træningspas
Effekt maks.

1/2, 1/4, 1/8

Maksimumeffekt for det aktuelle træningspas
Effekt, venstre

1/2, 1/4, 1/8

Aktuel effekt af venstre ben
Effekt, højre

1/2, 1/4, 1/8

Aktuel effekt af højre ben
Powerzoner

1/1 , 1/2

Din effekt og turens varighed. Linjerne indikerer tiden i hver effektzone.

Du kan låse den zone, du befinder dig i, ved at trykke på visningen. Grænserne for den låste zone vises. Hvis din effekt bevæger sig uden for den låste zone, får du besked med en akustisk tilbagemelding. Lås op for zonen ved at trykke på visningen igen.

Effektkurve

1/2 , 1/4

Din effekt som en grafisk tendens.

Du kan låse den zone, du befinder dig i, ved at trykke på visningen. Grænserne for den låste zone vises. Hvis din effekt bevæger sig uden for den låste zone, får du besked med en akustisk tilbagemelding. Lås op for zonen ved at trykke på visningen igen.

Tryk for at skifte visning.

Omg. Gnm. effekt

1/2, 1/4, 1/8

Gennemsnitseffekt for den aktuelle omgang
Omg. Effekt maks.

1/2, 1/4, 1/8

Maksimumeffekt for den aktuelle omgang
V/H-balance

1/2 , 1/4 , 1/8

Effektfordeling mellem venstre og højre fod i procent
Gnm. v/h-balance

1/2 , 1/4 , 1/8

Gennemsnitlig effektfordeling mellem venstre og højre ben i procent
Omg. v/h-balance

1/2 , 1/4 , 1/8

Effektfordeling mellem venstre og højre ben for den aktuelle omgang
Kraft

1/2

Et lagkagediagram over din venstre og højre pedalbevægelse.

• Det grønne område er den positive kraft, du bruger under pedalbevægelsen.
  • Den orange linje indikerer pedalpositionen, hvor den maksimale pedalkraft produceres.
Kraftvisning

1/1

I Kraftvisning vises følgende oplysninger:

• En visning af din venstre og højre pedalbevægelse
  • Maksimumkraft under venstre og højre pedalbevægelse
  • Procentdelen af tid med positiv kraft i venstre og højre pedalbevægelse

Hvis du bruger Kéo Power Essential Bluetooth® Smart (med én sender), ser du følgende oplysninger:

• En visning af din pedalbevægelse
  • Aktuel effekt / 3, 10, 30 eller 1-99 (den værdi, du har indstillet) andet gennemsnit af effekt. Tryk for at ændre værdien.
  • Maksimumkraft under en pedalbevægelse
  • Procentdelen af tid med positiv kraft i pedalbevægelsen
  • Kadence
Kraft af omdrejning, maks. venstre

1/2, 1/4, 1/8

Maksimumkraft under en pedalbevægelse (venstre)

Kraft af omdrejning, maks. højre

1/2, 1/4, 1/8

Maksimumkraft under en pedalbevægelse (højre)
NP

Omgang NP

NORMALIZED POWER (NP) giver en evaluering af træningsintensitet. Den giver en bedre måling af de sande fysiologiske krav i et givet træningspas.
IF

Omgang IF

INTENSITY FACTOR (IF) er blot forholdet mellem den normale effekt og din tærskeleffekt. IF giver derfor en gyldig og bekvem metode til at sammenligne den relative intensitet af et træningspas eller et løb, enten hos eller mellem cykelryttere, hvor der tages hensyn til ændringer eller forskelle i tærskeleffekt.
TSS

Omgang TSS

TRAINING STRESS SCORE (TSS) sætter tal på den samlede træningsmængde baseret på dine effektdata.

Omgangsinformation

Hver gang du udfører en omgang, vises omgangsmeddelelsen et øjeblik. Hvis du gerne vil følge omgangsinformationen under omgangen, kan du vælge en separat Omgangsvisning/ VISNING AF AUTOMATISK OMGANG under Sportsprofilindstillinger.

Tryk på skærmen i Omgangsvisning / VISNING AF AUTOMATISK OMGANG for at se meddelelsen om din forrige omgang.