Du er her: Funktioner > Rutevejledning

Rutevejledning

Funktionen til rutevejledning fører dig langs ruter, du har registreret i tidligere træningspas, eller ruter, som andre brugere af Flow-webservicen har registreret og delt.

Sådan tilføjer du en rute i V650

For at tilføje en rute i din V650 skal du først tilføje den i din liste over Favoritter i Flow-webservicen og derefter synkronisere den til din V650.

1. Når du ser en rute i analysevisningen, skal du klikke på favoritikonet nederst til højre på kortet.
  2. Giv ruten et navn, og vælg Gem.
  3. Ruten tilføjes på din liste over Favoritter.
  4. Synkroniser ruten til din V650.

Antallet af favoritter på Flow-webservicen er ubegrænset, men din V650 kan højst have 20 ruter ad gangen. Hvis du har over 20 favoritter på din liste over Favoritter, er det kun de ruter, som er blandt de første 20 favoritter, der overføres til din V650 under synkronisering. For at synkronisere en rute, som ikke er blandt de første 20 favoritter, kan du ændre rækkefølgen af dine favoritter ved at trække og indsætte dem. Hvis du vil fjerne en rute fra listen over favoritter, skal du klikke på sletteikonet øverst til højre af ruten.

Vejledning på displayet

• Den røde kortmarkør viser din placering og den retning, du bevæger dig i.
  • Den røde linje viser den rute, der skal følges.
  • Den grønne cirkel viser rutens startpunkt, og den røde cirkel viser slutpunktet.
  • Den blå linje viser den aktuelle rute.

Der er oplysninger om start af et træningspas med rutevejledning under Start af et træningspas