Du er her: Kom i gang > Opsæt din V650

Opsæt din V650

Udfør opsætningen i webservicen Polar Flow. Der kan du udfylde alle de nødvendige fysiske oplysninger til nøjagtige træningsdata på én gang. Du kan også vælge sprog og få den nyeste firmware til din V650. Du har brug for at en computer med en internetforbindelse for at udføre opsætningen i webservicen Polar Flow.

Hvis du ikke har adgang til en computer med en internetforbindelse med det samme, kan du alternativt starte fra enheden. Bemærk, at enheden kun indeholder en del af indstillingerne. For at få mest muligt ud af din V650 er det vigtigt, at du udfører opsætningen i webservicen Polar Flow senere.

Opsætning i webservicen Polar Flow

1. Gå ind på flow.polar.com/start og download Polar FlowSync software, som du skal bruge til at slutte din V650 til Flow-webservicen.
  2. Åbn installationspakken og følg anvisningerne på skærmen til installation af softwaren.
  3. Når installationen er færdig, åbner FlowSync automatisk og beder dig om at tilslutte dit Polar-produkt.
  4. Aktivér din V650 ved at trykke på knappen på siden i et par sekunder.
  5. Slut V650 til din computers USB-port med USB-kablet. Lad din computer installere evt. USB-drivere, hvis den foreslår dette.
  6. Flow-webservicen åbnes automatisk på din internetbrowser. Opret en Polar-konto, eller log ind, hvis du allerede har en. Udfyld dine fysiske indstillinger nøjagtigt, da de indvirker på kalorieberegningen og andre Smart Coaching-funktioner.
  7. Klik på Gem for at afslutte opsætningen. FlowSync begynder at synkronisere dataene til din V650. Vent, til synkroniseringen er afsluttet, inden du frakobler din V650. FlowSync-status ændres til afsluttet, når synkroniseringen er udført.

Du kan vælge mellem følgende sprog i Polar Flow-webservicen:Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi eller Svenska.

Opsætning fra enheden

Slut V650 til din computers USB-port eller en USB-oplader med kablet, der fulgte med i æsken. Aktivér din V650 ved at trykke på knappen på siden. Den først gang du gør dette, fører din V650 dig igennem en indledende opsætningsproces.

1. Begynd med at vælge dit sprog blandt følgende muligheder: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Português, 简体中文, Suomi eller Svenska. Hvis du ikke kan se dit sprog, skal du swipe op for at rulle listen. Vælg et sprog ved at trykke på det. Feltet bliver rødt. Bekræft og fortsæt til den følgende indstilling ved at trykke på nederst på skærmen.
  2. Enheder: Vælg Metriske (kg/cm) eller Britiske (lb/ft) enheder.
  3. Brug GPS-tid: Hvis du ønsker, at V650 læser den koordinerede verdenstid (UTC) fra GPS-satellitterne, skal du markere boksen og vælge den UTC-tidszone, der befinder sig tættest på dig.
  4. Klokkeslæt: Skift tidsformatet ved at trykke på 12t/24t (1). Det valgte tidsformat skrives i hvidt. Hvis du vælger tidsformatet 12t, skal du også vælge AM eller PM (2). Angiv derefter den lokale tid.

5. Dato: Indtast den aktuelle dato.
  6. Køn: Vælg Mand eller Kvinde.
  7. Højde: Angiv din højde.
  8. Vægt: Angiv din vægt.
  9. Fødselsdato: Angiv din fødselsdato.
  10. For at ændre dine indstillinger skal du trykke på nederst på skærmen for at vende tilbage til den ønskede indstilling. Tryk på for at acceptere indstillingerne. V650 skifter til hovedvisningen.

Det er vigtigt, at du indtaster de præcise fysiske indstillinger, som f.eks. din alder, din vægt og dit køn, for at opnå de mest nøjagtige og personlige træningsdata.