Du er her: Indstillinger > Sportsprofiler

Sportsprofilindstillinger

For at se eller ændre sportsprofilindstillinger skal du gå ind på Indstillinger > Sportsprofiler og vælge den profil, du ønsker at redigere.

Du finder følgende indstillinger for hver profil:

• Træningsvisninger
  • Pulsvisning
  • Hastighedsvisning
  • Træningslyd
  • GPS
  • Automatisk pause
  • Automatisk omgang
  • Frontknap måler omgang
  • Pulszoner
  • Power-indstillinger

Tryk for at åbne den indstilling, du ønsker at ændre, og redigér som ønsket. Bekræft og vend tilbage til forrige menu ved at trykke på .

I visse indstillinger (f.eks. Træningslyd) skal du trykke på feltet, indtil du ser den korrekte værdi.

Træningsvisninger

Du kan vælge at have op til seks træningsvisninger for hver profil, hvor hver træningsvisning kan rumme op til otte elementer. Derudover kan du aktivere følgende visninger: Kortvisning, VISNING AF AUTOMATISK OMGANG og Kortvisning.

1. Markér feltet på den venstre side af displayet for at aktivere Visning 1, Visning 2, Visning 3, Visning 4, Visning 5 eller Visning 6.
  2. Tryk på den visning, du ønsker at redigere.
  3. Vælg det layout, der skal vises. Der er mange layout-muligheder. Du skal bare swipe til venstre eller højre, indtil du ser et layout, du kan lide.
  4. Hvis du ønsker at ændre et element, skal du trykke på det og vælge et nyt element fra listen. Listens indhold varierer en smule mellem forskellige layout. Dette er fordi, nogle af elementerne (f.eks. grafer) ikke passer ind i alle layouts. Der er en komplet liste over tilgængelige elementer i Træningsvisninger.
  5. Når layoutet er afsluttet, skal du bekræfte og vende tilbage til menuen TRÆNINGSVISNINGER ved at trykke på .
  6. Gentag trin 1-5, hvis du ønsker at indstille flere træningsvisninger for profilen.
  7. For at slå Omgangsvisning til skal du markere boksen i feltet Omgangsvisning.
  8. Tryk på i menuen TRÆNINGSVISNINGER for at gemme dine ændringer.

Pulsvisning

Vælg % (procent af maksimumpuls) eller bpm (hjerteslag i minuttet).

Hastighedsvisning

Vælg km/t eller min/km.

Træningslyd

Vælg Lyd fra, Lav, Høj og Meget høj.

GPS

Slå GPS-funktion Til/Fra.

Automatisk pause

Markér boksen for at slå funktionen til.

Tryk på Aktiveringshastighed for at indstille hastigheden, som målingen blev afbrudt ved.

Automatisk omgang

Markér boksen for at slå funktionen til, og indstil derefter den automatiske omgangs Varighed eller Distance.

Frontknap måler omgang

Slå funktionen Til/Fra. Hvis du slår funktionen til, måler frontknappen en omgang under målingen af et træningspas.

Som standard er funktionen slået til i Landevejscykling, Mountainbiking og Spinning.

Når du trykker på frontknappen og holder den nede, afbrydes målingen midlertidigt.

Pulszoner

Få vist og redigér pulszonegrænserne.

Power-indstillinger

Power-indstill. indeholder:

• Effektvisning: Vælg W (Watt), W/kg (Watt/kg) eller FTP % (% af FTP).
  • FTP (W): Indstil din FTP-værdi. Området er mellem 60 og 600 watt.
  • Effekt, rulning gnm.: Vælg 3, 10 eller 30 sekunders rullegennemsnit af effektdata, eller vælg Indstil anden for at indstille rullegennemsnittet til hvilken som helst værdi mellem 1-99 sek.
  • Powerzoner: Få vist og redigér powerzonegrænserne.