Du er her: Kom i gang > Introduktion

Polar V650 Brugervejledning

Introduktion

Tillykke med din nye V650! V650 er designet til den mest ambitiøse cyklist, og den hjælper dig med at nå din maksimale præstation.

Denne brugervejledning indeholder komplette instruktioner, så du kan få mest muligt ud af din nye cykelpartner. Gå ind på www.polar.com/da/support/v650 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

V650

Få vist dine træningsdata, såsom puls, hastighed, distance og højde, med et hurtigt blik på den store skærm.

USB-kabel

Brug USB-kablet til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din V650 og Polar Flow-webservicen via FlowSync software.

Bluetooth® Smart pulsmåler*

Se din øjeblikkelige og nøjagtige puls på din V650 under dine træningspas. Din puls bruges til at analysere, hvordan dit træningspas gik.

*Kun inkluderet i V650 med pulsmålersæt. Hvis du købte din V650 uden pulsmåler, skal du ikke fortvivle - du kan købe en når som helst.

Polar FlowSync Software

Med Flowsync software kan du synkronisere data mellem din V650 og Flow-webservicen på din computer ved hjælp af USB-kablet. Gå ind på flow.polar.com/start for at hente og installere Polar FlowSync software.

Webservicen Polar Flow

Planlæg og analysér hver eneste detalje af din træning, brugertilpas din enhed, og lær mere om din præstation på polar.com/flow.