Du er her: Kom i gang > Kompatible sensorer > Polar Kadencesensor Bluetooth® Smart

Polar Kadencesensor Bluetooth® Smart

Den mest praktiske måde at måle din cykeltræning på er med vores avancerede trådløse kadencesensor. Den måler din gennemsnitlige og maksimale cykelkadence i realtid som omdrejninger i minuttet, så du kan sammenligne teknikken af din cykeltur med tidligere ture.

• Forbedrer din cykelteknik og identificerer din optimale kadence
  • Interferensfrie kadencedata lader dig vurdere din individuelle præstation
  • Udformet til at være aerodynamisk og let

Par kadencesensor med V650

Kontrollér, at kadencesensoren er korrekt installeret. For yderligere oplysninger om installation af kadencesensoren henvises der til brugervejledningen til kadencesensoren.

1. Gå ind under Generelle indstillinger > Parring > Par ny enhed. V650 bør befinde sig på en afstand af højst tre meter fra den sensor, du ønsker at parre. Den befinder sig tæt nok på, når den er monteret på styret.

2. Aktivér den sensor, du ønsker at parre. Drej kranken rundt et par gange for at aktivere sensoren. Det blinkende røde lys i sensoren indikerer, at du har aktiveret sensoren.

Udfør parringen inden for 30 sekunder efter aktiveringen af sensoren.

3. V650 angiver de enheder, den finder. Enheden tættest på V650 vises øverst på listen. Tryk på den enhed, du ønsker at parre.

4. Parring vellykket fortæller dig, at parringen er udført.

5. Forbind sensoren til Cykel 1, Cykel 2, Cykel 3 eller Cykel 4. Du kan skifte cyklen senere under Parrede enheder.

Når du vælger en cykel til en tur, begynder din V650 automatisk at søge efter de sensorer, du har knyttet til cyklen. V650 er klar, når den grønne cirkel omkring sensorindikatoren er statisk.