Du er her: Kom i gang > Menu og funktioner

Menu og funktioner

Menupunkter

1. RULLE-MENU: Swipe ned for at åbne rullemenuen. Der kan du justere forlygten, træningslydene og displayets lysstyrke.
  2. HISTORIE: Se alle detaljerne af dine træningspas og totalerne af din cykelhistorik.
  3. INDSTILLINGER: Modificer indstillingerne, så de passer til dine behov.
  4. FAVORITTER:Aktiver Strava Live Segments®, eller vælg en rute til din tur. Tilføj segmenter, du har downloadet fra Strava, og ruter til dine Favoritter i Flow-webservicen, og synkroniser dem til din V650.
  5. PROFIL: Vælg profilen og cyklen til din tur.
  6. Indikatorerne vist nederst på displayet indeholder oplysninger om sensorernes status.

Knapfunktioner

Der er en fysisk knap på siden af V650 og en anden knap foran.

Tryk på knappen (1) på siden for at se følgende indstillinger:

• SYNKRONISER MED MOBIL
  • KALIBRER HØJDE
  • LÅS DISPLAY
  • SØG EFTER SENSORER
  • SLUK V650

Tryk på knappen på forsiden (2) for at begynde målingen. Tryk og hold den nede for at afbryde midlertidigt.

Udfør en omgang ved at trykke normalt. Se Sportsprofil-indstillinger for anvisninger til, hvordan funktionen FRONTKNAP MÅLER OMGANG slås til/fra.

Funktioner på touchskærm

Tryk

• Åbn det, du trykker på.
  • Vælg et element.
  • Bekræft og vend tilbage til det forrige niveau ved at trykke på .
  • Fortsæt yderligere ved at trykke på .

Swipe til højre eller venstre

• Skift træningsvisninger under træning.
  • Gennemse layouts af træningsvisninger i sportsprofilindstillinger.
  • Rul gennem detaljer om dit cykelpas i HISTORIK.

Swipe ned fra toppen af skærmen

Åbn rullemenuen. Der kan du justere forlyset, træningslydene og displayets lysstyrke.

Swipe op eller ned

Rul gennem det, der vises på skærmen.