Du er her: Kom i gang > Parring af sensorer med V650

Parring af sensorer med V650

Sensorer, der er kompatible med V650, bruger Bluetooth Smart ® trådløs teknologi. Inden du tager en ny pulsmåler eller cykelsensor i brug, skal den parres med din V650. Parringen tager kun nogle få sekunder og sikrer, at din V650 kun modtager signaler fra dine sensorer og enheder, og giver mulighed for en gruppetræning, der er fri for forstyrrelser. Sørg for at udføre parringen derhjemme, inden du deltager i en begivenhed eller et løb, for at forhindre forstyrrelser pga. datatransmission.

Se Kompatible Sensorer for yderligere oplysninger om parring af specifikke sensorer.