Du er her: Funktioner > V650 User Manual | Smart Coaching

Smart Coaching

Uanset om det drejer sig om at træne ved den rette intensitet eller modtage øjeblikkelig feedback, giver Smart Coaching dig mulighed for enestående og brugervenlige funktioner, der er tilpasset dine personlige behov og udformet til maksimal nydelse og motivation, når du træner.

V650 indeholder følgende Smart Coaching-funktioner:

• Pulszoner: Pulszoner er en nem måde at vælge og overvåge intensiteten af din træning og følge pulsbaserede træningsprogrammer på.
  • Smart calories: Den mest nøjagtige kalorietæller på markedet tæller antallet af forbrændte kalorier.
  • Træningsudbytte: V650 giver motiverende feedback om virkningen af din træning umiddelbart efter dit træningspas.