Du er her: Træning > Start et træningspas

Start et træningspas

Vælg profil og cykel til turen

Gå ind under PROFIL for at vælge Landevejscykling, Mountainbiking, Spinning eller Andet. Vælg Cykel 1, Cykel 2, Cykel 3 eller Cykel 4.

Hvis du har slået GPS til i den valgte profil, begynder V650 automatisk at søge efter GPS-satellitsignalerne. Hold din V650 stille og med displayet opad under søgningen. Det tager normalt 30-60 sekunder første gang. Fremover bør det kun tage nogle få sekunder. V650 har fundet GPS-satellitsignalerne, når den grønne cirkel omkring GPS er statisk.

Hvis du har knyttet en sensor til cyklen, begynder din V650 at søge efter signaler fra sensorerne. Den grønne cirkel omkring sensorindikatoren blinker under søgningen. V650 er klar, når den grønne cirkel omkring sensorindikatoren er statisk. Tryk på knappen på forsiden for at begynde turen, eller fortsæt med valget af ruten.

1. GPS
  2. Pulsmåler
  3. Power-sensor
  4. Kadencesensor
  5. Hastighedssensor

Når den har fundet satellitterne, kalibrerer V650 højden. Højdekalibrering udført giver besked om, at kalibreringen er klar. For at sikre en nøjagtig højde skal din V650 kalibreres manuelt, hver gang der er en tilgængelig pålidelig reference, som f.eks. en tinde eller et topografisk kort, eller ved havets overflade. For at kalibrere den manuelt skal du trykke på knappen på siden og vælge Kalibrer højde. Indstil derefter højden af din aktuelle position.

Start et træningspas med rutevejledning

Gå ind på RUTER for at se en liste over de ruter, du har tilføjet i favoritter i Flow-webservicen og synkroniseret til din V650. Vælg ruten for dit næste træningspas ved at trykke på cirklen på den venstre side af rutenavnet. Når du trykker på et rutefelt, åbnes der en forhåndsvisning af ruten.

Gå tilbage til hovedvisningen ved at trykke på . Den valgte rute vises i feltet RUTER. Tryk på knappen på forsiden for at begynde turen.

Der er flere oplysninger om rutevejledning samt anvisninger til tilføjelse af ruter på din V650 under Rutevejledning.