Du er her: Indstillinger > Opdatering af firmware

Opdatering af firmware

Firmwaren af din V650 kan opdateres. Når som helst en ny firmwareversion er tilgængelig, giver FlowSync dig besked, når du slutter V650 til din computer med USB-kablet. Firmwareopdateringerne downloades gennem USB-kablet og FlowSync-softwaren.

Der udføres firmwareopdateringer for at forbedre funktionerne i din V650. De kan f.eks. indeholde forbedringer af eksisterende funktioner eller helt nye funktioner.

SÅDAN OPDATERES FIRMWAREN

For at opdatere firmwaren i din V650 skal du have:

• En konto på Flow-webservicen
  • Installeret FlowSync-software
  • Registreret din V650 på Flow-webservicen

Gå ind på flow.polar.com/start, og opret din Polar-konto på webservicen Polar Flow, og download og installér FlowSync-softwaren på din pc.

Sådan opdateres firmwaren:

1. Sæt micro USB-stikket ind i din V650, og sæt den anden ende af kablet ind i din pc.
  2. FlowSync begynder at synkronisere dine data.
  3. Efter synkroniseringen bedes du opdatere firmwaren.
  4. Vælg Ja. Den nye firmware installeres, og V650 genstartes.

Inden du opdaterer firmwaren, synkroniseres dataene fra din V650 med Flow-webservicen. Derfor mister du ingen data under opdatering.