Du er her: Indstillinger > Fysiske indstillinger

Fysiske indstillinger

For at få vist og redigere dine fysiske indstillinger skal du gå ind under Indstillinger > Fysiske indstillinger. Der finder du:

• Køn
  • Højde
  • Vægt
  • Fødselsdato
  • HR max
  • Hvilepuls
  • VO2max

Det er vigtigt, at du angiver de nøjagtige fysiske indstillinger, især når du indstiller din vægt, højde, fødselsdato og dit køn, da disse påvirker nøjagtigheden af måleværdierne, som f.eks. pulsgrænserne og kalorieforbrændingen.

Tryk for at åbne den indstilling, du ønsker at ændre, og redigér som ønsket. Bekræft og vend tilbage til forrige menu ved at trykke på .

I visse indstillinger (f.eks. KØN) skal du trykke på feltet, indtil du ser den korrekte værdi.

Køn

Vælg Mand eller Kvinde.

Højde

Angiv din højde.

Vægt

Angiv din vægt.

Fødselsdato

Indstil din fødselsdato.

HR max

HR MAX:Indstil din maksimumpuls, hvis du kender din laboratoriemålte aktuelle maksimale pulsværdi. Din aldersberegnede maksimale pulsværdi (220-alder) vises som standardindstilling, når du indstiller denne værdi for første gang.

Hvilepuls

HVILEPULS: Indstil din hvilepuls

VO2 max

VO2max: Indstil din maksimale iltoptagelse, VO2max.