Du er her: Træning > Opsummering af træning

Opsummering af træning

Efter træning

Du får en opsummering af dit træningspas på din M430 lige efter træningen. Få en mere detaljeret og illustreret analyse i Polar Flow-appen eller i Polar Flow-webservicen.

På din M430 kan du se følgende data fra dit træningspas:

M430 belønner dig, hver gang du når din Personlige rekord i gennemsnitlig hastighed/tempo, distance eller kalorier. Resultaterne for den Personlige rekord er separate for hver sportsprofil.

Tid, når du startede passet, passets varighed og dækket distance under træningspasset.

Tilbagemelding i tekst om effekten af hvert træningspas. Tilbagemeldingen er baseret på træningstidens fordeling mellem pulszoner, kalorieforbrænding og varighed af passet.

Tryk på START for yderligere oplysninger.

Træningsudbytte vises, hvis du brugte en pulssensor og trænede i mindst 10 minutter i pulszonerne.

Tid i hver pulszone.

Din gennemsnits- og maksimumpuls vises som slag i minuttet og procent af maksimumpuls.

Forbrændte kalorier under træningspasset og fedtforbrænding % af kalorier

Gennemsnitlig og maks. hastighed/tempo af træningspasset.

Dit Running Index beregnes under hvert træningspas, hvor pulsen og GPS-funktionen er slået til / Sko sensor er i brug, og når følgende betingelser gør sig gældende:

• Den anvendte sportsprofil er en sportsgren af løbetypen (Løb, Landevejsløb, Trailløb osv.)
  • Tempoet skal være 6 km / 3,7 mph eller hurtigere, og varigheden mindst 12 minutter.

Du kan følge din udvikling og se estimeret løbstid i Polar Flow-webservicen.

Få yderligere oplysninger under Running Index.

Maks. højde, opstegne meter/fod og nedstegne meter/fod.

Vises, hvis du trænede udenfor, og GPS-funktionen var slået til.

Antallet af manuelle omgange samt bedste og gennemsnitlige varighed af en omgang.

Tryk på START for yderligere oplysninger.

Antallet af automatiske omgange samt bedste og gennemsnitlige varighed af en automatisk omgang.

Tryk på START for yderligere oplysninger.

Træningshistorik i M430

I Dagbog kan du se opsummeringerne af dine træningspas for de seneste fire uger. Gå ind under Dagbog, og find det træningspas, du ønsker at få vist, med OP/MED. Tryk på START for at se dataene.

M430 kan lagre op til 60 timers træning med GPS og puls. Hvis din M430 er ved at løbe tør for hukommelse, hvor du kan lagre din træningshistorik, vil den bede dig om at synkronisere dine tidligere træningspas med Flow-appen eller -webservicen.

Træningsdata i Polar Flow-appen

Din M430 synkroniseres automatisk med Polar Flow-appen, efter du er færdig med et træningspas, hvis din telefon er inden for Bluetooth-rækkevidden. Du kan også synkronisere dine træningspas manuelt fra M430 til Flow-appen ved at trykke på TILBAGE-knappen på din M430 og holde den nede, når du er logget ind på Flow-appen, og din telefon er inden for Bluetooth-rækkevidden. I appen kan du analysere dine data med det samme efter hvert træningspas. Med appen kan du få et hurtigt overblik over dine træningsdata.

Få flere oplysninger under Polar Flow-app.

Træningsdata i Polar Flow-webservicen

Analyser hver eneste detalje af din træning, og lær mere om din præstation. Følg din udvikling og del dine bedste træningspas med andre.

Få flere oplysninger under Webservicen Polar Flow.