Du er her: Kom i gang > Parring

Parring

Inden du tager en ny mobil enhed (smartphone, tablet), pulsmåler, skosensor eller Polar Balance-vægt i brug, skal den parres med din M430. Parringen tager kun nogle få sekunder og sikrer, at din M430 kun modtager signaler fra dine sensorer og enheder, og giver mulighed for en gruppetræning, der er fri for forstyrrelser. Sørg for at udføre parringen derhjemme, inden du deltager i en begivenhed eller et løb, for at forhindre forstyrrelser pga. datatransmission.

Par en mobil enhed med din M430

Hvis du har udført opsætningen for din M430 med en mobil enhed, som beskrevet i kapitlet Opsæt din M430, er din M430 allerede blevet parret. Hvis du udførte opsætningen med en computer og kunne tænke dig at bruge din M430 med Polar Flow-appen, bedes du parre din M430 og mobiltelefon på følgende måde:

Inden parringen af en mobil enhed skal du

• downloade Flow-appen fra App Store eller Google Play
  • sørge for, at bluetooth er slået til på din mobile enhed, og flytilstand er ikke slået til.

Sådan parrer du en mobil enhed:

1. På din mobile enhed skal du åbne Flow-app og logge ind med din Polar-konto, som du oprettede, da du opsatte din M430.
  2. Vent på, at visningen Tilslut produkt vises på din mobile enhed (Venter på M430 vises).
  3. Tryk på TILBAGE og hold den nede i tidsindstillingen i M430.
  4. Forbinder til enhed vises, efterfulgt af Forbinder til app.
  5. Acceptér anmodningen om Bluetooth-parring på din mobile enhed, og indtast pinkoden, der vises på din M430.
  6. Parring udført vises, når du er færdig.

eller

1. På din mobile enhed skal du åbne Flow-app og logge ind med din Polar-konto.
  2. Vent på, at visningen Tilslut produkt vises på din mobile enhed (Venter på M430 vises).
  3. I M430 skal du gå ind på Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Par og synkroniser mobilenhed og trykke på START
  4. Bekræft fra anden enheds-PIN xxxxxx vises på din M430. Indtast PIN-koden fra M430 på mobilenheden. Parringen starter.
  5. Parring udført vises, når du er færdig.

Par en pulsmåler med din M430

Når du har en Polar-pulsmåler på, der er parret med din M430, måler M430 ikke pulsen fra håndleddet.

En pulsmåler kan parres med din M430 på to måder:

1. Tag den fugtige pulsmåler på.
  2. På M430 skal du gå ind på Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Par anden enhed og trykke på START.
  3. M430 går i gang med at søge efter din pulsmåler.
  4. Når pulsmåleren er fundet, vises enheds-id'et Par Polar H10 xxxxxxxx.
  5. Tryk på START, og der vises Parring.
  6. Parring udført vises, når du er færdig.

ELLER

1. Tag den fugtige pulsmåler på.
  2. Tryk på START på M430 i tidsvisning for at åbne førtræningstilstand.
  3. Strejf din pulsmåler med M430, og vent på, at den bliver fundet.
  4. Enheds-id'et Par Polar H10 xxxxxxxx vises. Vælg Ja.
  5. Parring udført vises, når du er færdig.

Par en skosensor med din M430

Se dette supportdokument for anvisninger til, hvordan du parrer og kalibrerer en skosensor.

Par Polar Balance-vægt med din M430

En Polar Balance-vægt kan parres med din M430 på to måder:

1. Træd op på vægten. Displayet viser din vægt.
  2. Efter en biplyd går Bluetooth-ikonet på vægtens display i gang med at blinke, hvilket betyder, at forbindelsen nu er slået til. Vægten er klar til at blive parret med din M430.
  3. Tryk på TILBAGE-knappen og hold den nede i 2 sekunder på din M430. Vent, til displayet angiver, at parringen er udført.

eller

1. Gå ind på Generelle indstillinger > Par og synkroniser > Par anden enhed, og tryk på START.
  2. M430 går i gang med at søge efter din vægt.
  3. Træd op på vægten. Displayet viser din vægt.
  4. Når vægten er fundet, vises enheds-id'et Polar scale xxxxxxxx på din M430.
  5. Tryk på START, og der vises Parring.
  6. Parring udført vises, når du er færdig.

Vægten kan parres med 7 forskellige Polar-enheder. Når antallet af parrede enheder overskrider 7, vil den første parring blive fjernet og erstattet.

Slet en parring

Sådan sletter du en parring med en sensor eller mobil enhed:

1. Gå ind på Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkronisér > Parrede enheder, og tryk på START.
  2. Vælg den enhed, du ønsker at fjerne fra listen, og tryk på START.
  3. Slet parring? vises. Vælg Ja og tryk på START.
  4. Parring slettet vises, når du er færdig.