Du er her: Funktioner > Smart Coaching > Stabil pulsmåling

Stabil pulsmåling

Funktionen Stabil pulsmåling måler din puls hele døgnet rundt. Den giver mulighed for en mere nøjagtig måling af den daglige kalorieforbrænding og din samlede aktivitet, da fysiske aktiviteter med meget lidt håndledsbevægelse, såsom cykling, nu også kan måles.

Polars stabile pulsmåling starter hver gang, der er gået nogle få minutter, eller baseret på dine håndledsbevægelser.

Den timede måling kontrollerer din puls, hver gang der er gået nogle få minutter, og hvis din puls er øget under kontrollen, begynder funktionen Stabil puls at måle din puls. Stabil pulsmåling kan også starte baseret på dine håndledsbevægelser, f.eks. når du går i et tilstrækkeligt hurtigt tempo i mindst ét minut.

Den stabile måling af din puls stopper automatisk, når dit aktivitetsniveau falder lavt nok. Når din Polar-enhed registrerer, at du har siddet ned i lang tid, begynder den stabile pulsmåling for at finde dagens laveste pulsmåling.

Du kan slå funktionen Stabil pulsmåling til og fra på din M430 under Indstillinger > Generelle indstillinger > Stabil pulsmåling.

Under Min dag kan du følge, hvad dagens højeste og laveste pulsmålinger vil være, og du kan kontrollere, hvad din laveste pulsmåling var i løbet af den forrige nat. Du kan følge målinger mere detaljeret og i længere perioder i Polar Flow, enten på websitet eller i mobil-appen.

Bemærk, at hvis funktionen Stabil puls er slået til i din M430, aflades batteriet hurtigere.

Lær om funktionen Stabil pulsmåling i denne indgående vejledning.