Du er her: Funktioner > GPS > Tilbage til start

Tilbage til start

Funktionen Tilbage til start fører dig tilbage til startpunktet af dit træningspas.

Sådan bruger du funktionen Tilbage til start:

1. Tryk på LYS og hold den nede. Hurtigmenu vises.
  2. Vælg Slå positionsvejledning til, Visning af pile i positionsvejl. slået til vises, og M430 går hen til visningen Tilbage til start.

Sådan vender du tilbage til dit startpunkt:

• Hold M430 vandret foran dig.
  • Bliv ved med at bevæge dig, for at M430 kan registrere din retning. En pil peger i retningen af dit startpunkt.
  • For at vende tilbage til startpunktet skal du altid vende mod pilens retning.
  • M430 viser også retningen og den direkte afstand (fugleflugtslinien) mellem dig og startpunktet.

Når du befinder dig i ukendte omgivelser, bør du altid have et kort på dig, hvis M430 skulle miste satellitsignalet, eller hvis der ikke er mere batteri tilbage.