Du er her: Træning > Start et træningspas

Start et træningspas

1. Tag din M430 på, og stram urremmen.
  2. Tryk på START i tidsvisning for at åbne førtræningstilstand.

For at ændre sportsprofilindstillingerne, inden du starter dit pas (i førtræningstilstand), skal du trykke og holde LYS nede for at åbne Hurtigmenu. For at vende tilbage til førtræningstilstanden skal du trykke på TILBAGE.

3. Gennemse sportsprofilerne med OP/NED. Du kan tilføje flere sportsprofiler på din M430 i Polar Flow-mobilappen eller i Flow-webservicen. Du kan også definere specifikke indstillinger for hver sportsprofil, som f.eks. oprette skræddersyede træningsvisninger.
  4. Forbliv i førtræningstilstanden, indtil M430 har fundet din puls og GPS-satellitsignalerne, for at sikre at dine træningsdata er nøjagtige.

Puls: M430 har fundet dit pulsmålersignal, når din puls vises.

Når du har en Polar-pulsmåler på, som er blevet parret med din M430, bruger M430 automatisk den tilsluttede sensor til at måle din puls under træningspas. Bluetooth-ikonet på pulssymbolet indikerer, at din M430 bruger den tilsluttede sensor til at måle din puls.

GPS: Procentværdien, der vises ved siden af GPS-ikonet , angiver, hvornår GPS'en er klar. Når den når 100 %, vises der OK, og du er klar til at gå i gang.

For at opfange GPS-satellitsignalerne skal du gå udendørs og væk fra høje bygninger og træer. For at opnå den bedste GPS-ydeevne bør du bære M430 på dit håndled med displayet opad. Hold den vandret foran dig og væk fra dit bryst. Hold din arm stille og hævet over brystniveau under søgningen. Stå stille og hold stillingen, indtil M430 har fundet satellitsignalerne.

GPS-signalerne hentes hurtigt ved hjælp af assisteret GPS (A-GPS). A-GPS-datafilen opdateres automatisk til din M430, når du synkroniserer din M430 med Flow-webservicen via FlowSync-softwaren eller med Flow-appen. Hvis A-GPS-datafilen er udløbet, eller du endnu ikke har synkroniseret din M430, kan det tage længere tid at hente den aktuelle position. Få flere oplysninger under Assisteret GPS (A-GPS).

Pga. GPS-antennens placering på M430 anbefales det ikke at bære den med displayet på undersiden af dit håndled. Når du anbringer den på et cykelstyr, skal du sørge for, at displayet vender opad.

5. Når M430 har fundet alle signalerne, skal du trykke på START. Måling startet vises, og du kan starte træningen.

Se Under træning for yderligere oplysninger om, hvad du kan gøre med din M430 under træning.

Start et planlagt træningspas

Du kan planlægge din træning og oprette detaljerede træningsmål i Polar Flow-appen eller Polar Flow-webservicen og synkronisere dem til din M430.

Sådan starter du et planlagt træningspas for den aktuelle dag:

1. Tryk på START i tidsvisning for at åbne førtræningstilstand. Dine planlagte træningspas vises øverst på listen
  2. Vælg målet, og tryk på START. Evt. noter, du har føjet til målet, vises.
  3. Tryk på START for at vende tilbage til førtræningstilstand, og vælg den sportsprofil, du ønsker at bruge.
  4. Når M430 har fundet alle signalerne, skal du trykke på START. Måling startet vises, og du kan starte træningen.

Din M430 giver dig vejledning til at nå dit mål under træningen. Se Under træning for yderligere oplysninger.

Du kan også starte et planlagt træningspas for den aktuelle dag fra Min dag og Dagbog. Hvis du vil udføre et mål, der er planlagt for en anden dag, kan du – du skal bare vælge en dag fra din Dagbog og starte det træningspas, der er planlagt for den pågældende dag. Hvis du har føjet træningsmålet til dine Favoritter, kan du også starte passet fra Favoritter.

Start et træningspas med intervaltimer

Du kan indstille en gentagelse eller to skiftevis tids- og/eller distancebaserede timere til at vejlede dine trænings- og restitutionsfaser i intervaltræning.

1. Gå i gang ved at åbne Timere > Intervaltimer. Vælg Indstil timer(e) for at oprette nye timere.
  2. Vælg Tidsbaseret eller Distancebaseret. Tidsbaseret: Definér minutter og sekunder for timeren, og tryk på START. Distancebaseret: Indstil distancen for timeren, og tryk på START.
  3. Indstil anden timer? vises. Vælg Ja og gentag trin 2 for at indstille en anden timer.
  4. Når du er færdig, skal du vælge Start X.XX km / XX:XX og trykke på START for at åbne førtræningstilstanden. Vælg derefter den sportsprofil, du ønsker at bruge.
  5. Når M430 har fundet alle signalerne, skal du trykke på START. Måling startet vises, og du kan starte træningen.

Du kan også starte Intervaltimer under passet, f.eks. efter opvarmning. Tryk på LYS og hold den nede for at åbne Hurtigmenu, og vælg derefter Intervaltimer.

Start et træningspas med Sluttids-beregner

Indstil distancen for dit træningspas, og M430 vurderer passets sluttid i henhold til din hastighed.

1. Gå i gang ved at åbne Timere > Sluttids-beregn.
  2. For at indstille en mål-distance skal du gå ind på Indstil distance og vælge 5.00 km, 10.00 km, 1/2 maraton, Maraton eller Indstil anden distance. Vælg START. Hvis du vælger Indstil anden distance, skal du indstille distancen og trykke på START. Sluttid bliver estimeret for XX.XX vises.
  3. Vælg Start XX.XX km / X.XX mi og tryk på START for at åbne førtræningstilstanden. Vælg derefter den sportsprofil, du ønsker at bruge.
  4. Når M430 har fundet alle signalerne, skal du trykke på START. Måling startet vises, og du kan starte træningen.

Du kan også starte Sluttids-beregn. under passet, f.eks. efter opvarmning. Tryk på LYS og hold den nede for at åbne Hurtigmenu, og vælg derefter Sluttids-beregn.