Du er her: Træning > Under træning

Under træning

Gennemgå træningsvisningerne

Under træning kan du gennemgå træningsvisningerne med OP/NED. Bemærk, at de tilgængelige træningsvisninger og -data, der vises, afhænger af den valgte sportsgren. Du kan definere specifikke indstillinger for hver sportsprofil i Polar Flow-appen og -webservicen, som f.eks. oprette skræddersyede træningsvisninger. Få flere oplysninger under Sportsprofiler i Flow.

Marker en omgang

Tryk på START for at markere en omgang. Omgange kan også tages automatisk. I sportsprofilindstillinger skal Autom. omgang indstilles til Omgangsdistance eller Omgangsvarighed. Hvis du vælger Omgangsdistance, skal distance indstilles efter hvilken omgang, der tages. Hvis du vælger Omgangsvarighed, skal varigheden indstilles, efter hver omgang er taget.

Lås en puls- eller hastighedszone

Tryk på START og hold den nede for at låse den puls- eller hastighedszone, du befinder dig i. Vælg Pulszone eller Hastighedszone. Hvis du vil låse zonen eller låse den op, skal du trykke på START og holde den nede. Hvis din puls eller hastighed kommer uden for den låste zone, giver din M430 dig besked med en vibration.

Skift interval under en intervaltræning

Hvis du valgte manuelt intervalskift, da du oprettede intervalmålet:

1. Tryk på LYS og hold den nede.
  2. Hurtigmenu vises.
  3. Vælg Start næste interval fra listen, og tryk på START for at fortsætte til det næste interval.

Hvis du vælger automatisk intervalskift, ændres intervallet automatisk, når du har afsluttet et interval. M430 giver dig besked med en vibration.

Skift indstillinger i hurtigmenu

Tryk på LYS og hold den nede. Hurtigmenu vises. Du kan ændre visse indstillinger uden at afbryde dit træningspas midlertidigt. Få detaljerede oplysninger under Hurtigmenu.

Meddelelser

Hvis du træner uden for de planlagte pulszoner eller hastigheds-/tempozoner, giver din M430 dig besked med en vibration.