Du er her: Indstillinger > Generelle indstillinger

Generelle indstillinger

For at få vist og redigere dine generelle indstillinger skal du gå ind under Indstillinger > Generelle indstillinger

Generelle indstillinger indeholder:

• Stabil pulsmåling
  • Par og synkroniser
  • Flytilstand
  • Knaplås
  • Smarte meddelelser
  • Advarsel om inaktivitet
  • Enheder
  • Sprog
  • Farve af træningsvisning
  • Om dit produkt

Stabil pulsmåling

Slå funktionen Stabil pulsmåling Til eller Fra. Få flere oplysninger under Stabil pulsmåling.

Par ogsynkroniser

• Par og synkroniser mobil enhed / Par anden enhed: Par sensorer eller mobile enheder med din M430. Synkroniser data med Flow-app.
  • Parrede enheder: Få vist alle de enheder, du har parret med din M430. Disse kan omfatte pulsmålere, løbesensorer og mobile enheder.

Flytilstand

Vælg Til eller Fra.

Flytilstand afbryder al trådløs kommunikation fra enheden. Du kan stadigvæk bruge den til at indsamle aktivitet, men du kan hverken bruge den i træningspas med en pulsmåler eller synkronisere dine data til mobilappen Polar Flow, fordi Bluetooth® Smart er deaktiveret.

Knaplås

Vælg Manuel lås eller Automatisk lås. Under Manuel lås kan du låse knapperne manuelt fra Hurtigmenu. Under Automatisk lås slås knaplåsen automatisk til efter 60 sekunder.

Smarte meddelelser

Meddelelser er slukket som standard. Slå dem til i Menu > Indstillinger > Generelle indstillinger > Smarte meddelelser.

I indstillinger for Smarte meddelelser finder du:

• Meddelelser: Slå meddelelserne Til, Til (ingenforh.visning) eller Fra.

Til: meddelelsens indhold vises på M430-displayet. Til (ingenforh.visning): meddelelsens indhold vises ikke på M430-displayet. Fra (standard): du får ingen meddelelser på din M430.

I Polar Flow-appen kan du vælge hvilke apps, du vil have meddelelser fra.

• Feedback via vibration: Slå vibrationsfeedbacken Til eller Fra.
  • Meddelelsen Forstyr ikke: Hvis du vil slå underretninger om meddelelser og opkald fra i et bestemt tidsrum, skal du slå Forstyr ikke til. Angiv derefter tidsrummet, når Forstyr ikke er slået til. Når Forstyr ikke er slået til, modtager du ingen underretninger om meddelelser eller opkald i det tidsrum, du har angivet.

Som standard er Forstyr ikke slået til mellem 22 og 7.

Advarsel om inaktivitet

Slå advarslen om inaktivitet Til eller Fra.

Enheder

Vælg metriske (kg, cm) eller britiske (lb, ft). Indstil de enheder, der bruges til at måle vægt, højde, distance og hastighed.

Sprog

Du kan vælge hvilket sprog, du bruger på din M430, under opsætning. Din M430 understøtter følgende sprog: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska eller Türkçe.

Hvis du vil ændre sprog på din M430, kan du enten gøre det i Polar Flow-webservicen eller i Polar Flow-appen.

Ændring af sprogindstillingen i Polar Flow-webservicen:

1. Klik på dit navn/profilbillede øverst til højre i Flow-webservicen.
  2. Vælg Produkter.
  3. Klik på Indstillinger ved siden af Polar M430.
  4. Find det Enhedssprog, du foretrækker at bruge på din M430, på rullelisten.
  5. Klik på Gem.
  6. Husk at synkronisere den ændrede sprogindstilling til din M430.

Ændring af sprogindstillingen i Polar Flow-appen:

1. På din mobile enhed skal du åbne Flow-appen og logge ind med den Polar-konto, som du oprettede, da du opsatte din M430.
  2. Gå ind under Enheder.
  3. Tryk på Enhedssprog under Polar M430 for at åbne listen over understøttede sprog.
  4. Tryk for at vælge det foretrukne sprog, og tryk derefter på Udført.
  5. Synkroniser de ændrede indstillinger til din M430 ved at trykke på TILBAGE-knappen på din M430 og holde den nede.

Farve af træningsvisning

Vælg Mørk eller Lys. Skift displayfarven af din træningsvisning. Når der vælges Lys, har træningsvisningen en lys baggrund med mørke tal og bogstaver. Når der vælges Mørk, har træningsvisningen en mørk baggrund med lyse tal og bogstaver.

Om dit produkt

Kontrollér enheds-ID'et af din M430 samt firmwareversionen, HW-modellen, A-GPS-udløbsdatoen og de M430-specifikke regulatoriske mærker.

Genstart enhed: Du kan prøve at nulstille din M430, hvis du får problemer med den. Hvis du genstarter M430, bliver ingen af indstillingerne eller dine personlige data slettet fra M430. Tryk på START-knappen, og vælg derefter Ja for at bekræfte genstarten.