Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

M400:ssa on oletuksena neljä lajiprofiilia. Voit lisätä uusia lajiprofiileja sekä muokata niitä ja olemassa olevia profiileja Flow-verkkopalvelussa. M400:ssa voi olla enintään 20 lajiprofiilia. Flow-verkkopalvelussa lajiprofiilien määrää ei ole rajoitettu. Jos sinulla on yli 20 lajiprofiilia Flow-verkkopalvelussa, ensimmäiset 20 siirretään M400-laitteeseen synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä laji ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Uuden lajiprofiilin lisääminen

Flow-verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Lisää lajiprofiili ja valitse laji luettelosta.
  4. Laji lisätään luetteloon.

Lajiprofiilin muokkaaminen

Flow-verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Muokkaa sen lajin kohdalla, jota haluat muokata.

Voit muokata seuraavia tietoja kussakin lajiprofiilissa:

Perusasetukset

• Automaattinen kierros (kestoon tai matkaan perustuva)
  • Harjoitusäänet
  • Nopeusnäkymä

Syke

• Sykenäkymä (valitse lyöntiä minuutissa (bpm) tai % maksimista).
  • Syke näytetään toisissa laitteissa (Muut langatonta Bluetooth ® Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi.)
  • Sykealueasetukset (Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.

Harjoitusnäkymät

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Voit lisätä uuden näkymän tai muokata olemassa olevaa näkymää napsauttamalla siinä olevaa kynäkuvaketta. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kuudesta luokasta:

Aika

Ympäristö

Kehon mittaus

Matka

Nopeus

Poljinnopeus

Kellonaika

Kesto

Kierrosaika

Edell. kierrosaika

Korkeus

Kokonaisnousu

Kokonaislasku

Nykyisen kierroksen nousu

Nykyisen kierroksen lasku

Syke

Keskisyke

Maksimisyke

Kierroksen keskisyke

Kalorit

ZonePointer

Aika alueella

Matka

Kierroks. pituus

Ed. kierr. pituus

Nopeus/vauhti

Keskinopeus/-vauhti

Maksiminopeus/-vauhti

Kierroksen nopeus/vauhti

Askeltiheys

Ka. askeltiheys

Nykyisen kierroksen askeltiheys

Askelpituus

Ka. askelpituus

Kun olet määrittänyt lajiprofiilien asetukset, napsauta Tallenna. Voit synkronoida asetukset M400-laitteeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.