Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovelluksen avulla näet välittömästi harjoituksen jälkeen visuaalisen esityksen harjoitustiedoistasi, vaikka sinulla ei olisi Internet-yhteyttä. Sen avulla näet helposti harjoitustavoitteesi ja testituloksesi. Flow-sovellus on helpoin tapa synkronoida harjoitustiedot M400-harjoitustietokoneesta Flow-verkkopalveluun.

Sovellus ja M400 mahdollistavat seuraavien toimintojen hyödyntämisen:

• Saat pikaisen yhteenvedon harjoituksestasi ja voit analysoida suorituksesi yksityiskohdat välittömästi
    • Reittinäkymä kartalla
    • Harjoituksen vaikutus
    • Harjoituksen aloitusaika ja kesto
    • Keski- ja maksiminopeus/-vauhti, matka, juoksuindeksi
    • Keski- ja maksimisyke, kumulatiiviset sykealueet
    • Kalorimäärä ja rasvan osuus poltetuista kaloreista prosentteina
    • Maksimikorkeus, nousu ja lasku
    • Kierroksen tiedot
  • Seuraa edistymistäsi kalenterin viikoittaisista yhteenvedoista
  • Seuraa aktiivisuuttasi 24/7 (askelten määrä, kulutetut kalorit ja nukkumiseen käytetty aika)
    • Tarkista, paljonko olet jäljessä päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi ja miten saavutat sen
    • Tarkista ottamiesi askelten määrä, kuluttamasi kalorit ja nukkumiseen käyttämäsi aika
    • Saat aktiivisuusmuistutuksia, kun sinun on aika nousta ylös ja lähteä liikkeelle

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta. Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow_app. Ennen uuden mobiililaitteen (älypuhelin, taulutietokone) käyttöönottoa laite on yhdistettävä M400-laitteeseen. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

Harjoitustietojen näyttäminen Flow-sovelluksessa edellyttää M400:n synkronointia sovelluksen kanssa harjoituksen jälkeen. Lisätietoja M400:n synkronoimisesta Flow-sovelluksen kanssa on kohdassa Synkronointi.