Olet täällä: Aloittaminen > Yhteensopivat sensorit

Yhteensopivat sensorit

Paranna kokemustasi ja perehdy syvällisemmin suoritukseesi Bluetooth® Smart -sensoreiden avulla.

Polar H7 Bluetooth® Smart -sykesensori

Tuo tarkka reaaliaikainen sykkeesi M400-laitteeseen harjoituksen aikana. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa.

Polar Bluetooth® Smart -juoksusensori

Bluetooth® Smart -juoksusensori on tarkoitettu juoksijoille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa ja suorituskykyään. Se näyttää nopeus- ja matkatiedot niin juoksumatolla kuin mutaisimmalla maastoreitillä juostessasi.

• Mittaa jokaisen askeleesi sekä näyttää juoksunopeutesi ja kulkemasi matkan.
  • Auttaa parantamaan juoksutekniikkaasi näyttämällä askeltiheytesi ja askelpituutesi.
  • Pieni sensori kiinnittyy tukevasti kengännauhoihin.
  • Iskun- ja vedenkestävä sensori selviytyy vaativimmistakin lenkeistä.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Bluetooth Smart -juoksusensori.