Olet täällä: Asetukset > Kelloasetukset

Kelloasetukset

Näet kelloasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Kelloasetukset.

Kelloasetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Herätys
  • Aika
  • Päivämäärä
  • Viikon aloituspäivä
  • Kellotaulu

Herätys

Valitse hälytyksen toistoksi Pois, Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä. Jos valitset Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä, määritä myös herätysaika.

Kun herätys on päällä, ajannäyttötilassa näkyy kellokuvake.

Aika

Aseta ajanesitystapa: 24 h tai 12 h. Aseta sitten kellonaika.

Kun synkronoit laitteen Flow-sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa, kellonaika päivitetään automaattisesti palvelusta.

Päivämäärä

Aseta päivämäärä. Määritä myös Päivämäärän esitystapa. Valittavissa on kk/pp/vvvv, pp/kk/vvvv, vvvv/kk/pp, pp-kk-vvvv, vvvv-kk-pp, pp.kk.vvvv ja vvvv.kk.pp.

Kun synkronoit laitteen Flow-sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa, päivämäärä päivitetään automaattisesti palvelusta.

Viikon aloituspäivä

Valitse viikon aloituspäivä. Valittavissa on maanantai, lauantai tai sunnuntai.

Kun synkronoit laitteen Flow-sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa, viikon aloituspäivä päivitetään automaattisesti palvelusta.

Kellotaulu

Valitse kellotaulu:

• Päivitt. aktiiv. (+ Päivämäärä ja aika)
  • Nimesi ja aika
  • Analoginen
  • Iso