Olet täällä: Aloittaminen > Akun lataaminen

Akun lataaminen

Kun olet ottanut M400:n pakkauksesta, sen akku on ladattava. Anna M400:n akun latautua täyteen, ennen kuin otat sen käyttöön ensimmäisen kerran.

M400:ssa on sisäinen, ladattava akku. Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-johdon avulla tietokoneesi USB-portista.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

1. Kytke micro USB -liitin M400:n USB-porttiin ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen.
  2. Ladataan tulee näyttöön.
  3. Kun M400 on latautunut täyteen, Lataus suoritettu tulee näyttöön.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään.

Älä lataa M400:n akkua, kun laite on märkä.

Älä lataa M400:n akkua, jos USB-portti on rikki.

Älä lataa akkua alle -10 °C:n tai yli +50 °C:n lämpötiloissa.

Akun kesto

Akun käyttöaika on jopa 8 tuntia käytettäessä GPS:ää ja sykesensoria. Pelkässä ajannäyttötilassa ja päivittäisen aktiivisuuden mittauksella käyttöaika on noin 30 päivää. Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten M400:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot ja akun ikä. Kestoaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa reilusti nollan alapuolelle. M400:n pitäminen päällystakin alla auttaa pitämään sen lämpimämpänä, mikä pidentää akun kestoa.

Ilmoitukset heikosta varauksesta

Akun varaus heikko. Lataa akku

Akun varaus on heikko. Lataa M400.

Lataa ennen harjoitusta

Varaus ei riitä harjoituksen tallentamiseen. Uuden harjoituksen voi aloittaa vasta, kun M400 on ladattu.

Jos näyttö on tyhjä, akku on tyhjentynyt ja M400 on siirtynyt lepotilaan. Lataa M400. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken.