Olet täällä: Aloittaminen > Näppäintoiminnot ja valikon rakenne

Näppäintoiminnot ja valikon rakenne

M400-harjoitustietokoneessa on viisi painiketta, joilla on eri toimintoja käyttötilanteesta riippuen. Seuraavissa taulukoissa kerrotaan painikkeiden toiminnot eri tiloissa.

Näppäintoiminnot

Ajannäyttötila ja valikko

VALO TAKAISIN ALOITA YLÖS ALAS
Valaise näyttö

Lukitse näppäimet pitämällä painiketta painettuna

Poistu valikosta

Palaa edelliselle tasolle

Älä muuta asetuksia

Peruuta valinnat

Palaa valikosta ajannäyttötilaan pitämällä painiketta painettuna

Synkronoi Flow-sovelluksen kanssa pitämällä painiketta painettuna ajannäyttötilassa

Vahvista valinnat

Siirry harjoituksen aloitustilaan

Vahvista näytössä näkyvä valinta

Selaa valintaluetteloita

Muuta valittua arvoa

Muuta kellotaulua pitämällä painiketta painettuna

Selaa valintaluetteloita

Muuta valittua arvoa

Harjoituksen aloitustila

VALO TAKAISIN ALOITA YLÖS ALAS
Valaise näyttö

Siirry lajiprofiilien asetuksiin pitämällä painiketta painettuna

Palaa ajannäyttötilaan Aloita harjoitus Selaa lajiluetteloa Selaa lajiluetteloa

Harjoituksen aikana

VALO TAKAISIN ALOITA YLÖS ALAS
Valaise näyttö

Pitkällä painalluksella avautuu Pikavalikko

Keskeytä harjoitus painamalla kerran

Lopeta harjoituksen tallennus pitämällä painiketta painettuna 3 sekunnin ajan

Lukitse alue ja vapauta lukitus pitämällä painiketta painettuna

Jatka harjoituksen tallentamista, kun harjoitus on keskeytetty

Vaihda harjoitusnäkymää Vaihda harjoitusnäkymää

Valikkorakenne

Siirry valikkoon ja selaa sitä YLÖS- ja ALAS-painikkeiden avulla. Vahvista valinnat painamalla ALOITA-painiketta ja palaa takaisin painamalla TAKAISIN-painiketta.

Valikossa on seuraavat toiminnot:

• Aktiivisuus tänään
  • Päiväkirja
  • Asetukset
  • Kuntotesti
  • Ajastimet
  • Suosikit

Aktiivisuus tänään

Polar M400:n antama päivittäinen aktiivisuustavoite perustuu henkilökohtaisiin tietoihisi ja aktiivisuusasetukseesi, jonka löydät Flow-verkkopalvelusta päivittäisen aktiivisuustavoitteen asetuksista.

Päivittäistä aktiivisuustavoitetta havainnollistetaan aktiivisuuspalkilla. Aktiivisuuspalkki täyttyy, kun saavutat päivittäisen tavoitteesi.

Aktiivisuus tänään -kohdassa näytetään yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudesta (aktiivinen aika, kalorit ja askeleet) ja vaihtoehtoiset tavat saavuttaa päivän aktiivisuustavoite.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7

Päiväkirja

Päiväkirjassa näet kuluvan viikon, neljä edellistä viikkoa ja seuraavat neljä viikkoa. Kun valitset päivän, päivän aktiivisuus ja harjoitukset, kunkin harjoituksen yhteenveto ja päivän aikana tekemäsi testit näytetään. Myös suunnittelemasi harjoitukset näytetään.

Asetukset

Asetukset-kohdassa voit muokata seuraavia ominaisuuksia:

• Lajiprofiilit
  • Fyysiset asetukset
  • Yleisasetukset
  • Kelloasetukset

Katso lisätietoja kohdasta Asetukset.

Ajastimet

Ajastimet-kohdassa näytetään:

• Intervalliajastin: Voit luoda aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervalliharjoitustesi harjoitus- ja lepovaiheiden kestot tarkasti.
  • Lopetusajan arviointi: Saavuta tiettyä matkaa varten määrittämäsi tavoiteaika. Määritä harjoituksen aikana kulkemasi matka, niin M400 arvioi saapumisaikasi nopeutesi perusteella.

Katso lisätietoja kohdasta Harjoituksen aloittaminen.

Kuntotesti

Mittaa kuntotasosi samalla, kun rentoudut pitkälläsi.

Katso lisätietoja kohdasta Kuntotesti.

Suosikit

Suosikit-kohdassa näytetään harjoitustavoitteet, jotka olet tallentanut suosikeiksi Flow-verkkopalvelussa.

Katso lisätietoja kohdasta Suosikit.