Olet täällä: Polar Flow > Synkronointi

Synkronointi

Voit siirtää tiedot M400:sta USB-johdon ja FlowSync-ohjelman avulla tai langattomasti Bluetooth Smart® -tekniikan ja Polar Flow -sovelluksen avulla. Tietojen synkronoiminen M400:n sekä Flow-verkkopalvelun ja -sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä ja FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalveluun ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma tietokoneeseesi. Lataa Flow-sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Muista synkronoida M400, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla.

Synkronointi Flow App -sovelluksen kanssa

Varmista ennen synkronointia, että

 • sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
 • olet rekisteröinyt M400-laitteesi Flow-verkkopalveluun ja synkronoinut tiedot FlowSync-ohjelman avulla vähintään kerran
 • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa
 • olet yhdistänyt M400:n ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen

Tiedot voi synkronoida kahdella tavalla:

 1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja pidä M400:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
 2. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
 3. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

 1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja siirry kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Synkronoi tiedot ja paina M400:n ALOITA-painiketta.
 2. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
 3. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Kun synkronoit M400:n ja Flow-sovelluksen, myös harjoitus- ja aktiivisuustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä Flow-verkkopalveluun.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow_app

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

 1. Kytke micro USB -liitin M400:n USB-porttiin ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
 2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
 3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot M400:sta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi muuttuneet asetukset, kun liität sen tietokoneeseen. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa M400:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset harjoitustietokoneeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/FlowSync