Olet täällä: Polar Flow > Polar M400 käyttöohje | Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelun avulla voit suunnitella ja analysoida harjoituksesi tarkasti ja lukea lisätietoa suorituksestasi. Voit mukauttaa M400:n juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi lisäämällä lajeja sekä muokkaamalla asetuksia ja harjoitusnäkymiä. Voit seurata ja analysoida visuaalisesti edistymistäsi, luoda harjoitustavoitteita ja lisätä niitä suosikkeihisi.

Flow-verkkopalvelun avulla voit

• analysoida kaikki harjoitustietosi visuaalisten kaavioiden ja reittinäkymän avulla
  • verrata haluamiasi tietoja toisiin, kuten kierrokset tai nopeus verrattuna sykkeeseen
  • seurata pitkäaikaista edistymistäsi suuntausten ja juuri sinulle merkityksellisimpien tietojen perusteella
  • seurata edistymistäsi lajikohtaisten viikko- tai kuukausiraporttien perusteella
  • jakaa huippuhetkiä seuraajiesi kanssa
  • kokea omat harjoituksesi ja toisten harjoitukset myöhemmin uudelleen.

Voit aloittaa Flow-verkkopalvelun käytön siirtymällä osoitteeseen flow.polar.com/start ja luomalla Polar-tilin, ellei sinulla vielä ole sellaista. Lataa ja asenna FlowSync-ohjelma samasta osoitteesta, niin voit synkronoida tiedot M400:n ja Flow-verkkopalvelun välillä. Lataa Flow-sovellus myös matkapuhelimeesi, niin voit analysoida ja synkronoida tiedot verkkopalveluun välittömästi.

Syöte

Syötteessä näet, mitä olet tehnyt viime aikoina. Lisäksi näet ystäviesi aktiviteetit ja kommentit.

Tutki

Tutki-näkymässä voit etsiä harjoituksia ja reittejä selaamalla karttaa. Voit lisätä reittejä suosikkeihisi mutta niitä ei synkronoida M400-laitteeseen. Näet muiden jakamat julkiset harjoitukset ja voit kokea uudelleen omia reittejäsi tai muiden reittejä sekä tutkia harjoitusten kohokohtia.

Päiväkirja

Päiväkirjassa näet aikataulutetut harjoituksesi ja voit tarkastella aiempia tuloksiasi. Näytettäviä tietoja ovat harjoitussuunnitelmat päivä-, viikko- tai kuukausinäkymässä, yksittäiset harjoitukset, testit ja viikoittaiset yhteenvedot.

Edistyminen

Edistyminen-kohdassa voit seurata edistymisestäsi kertovia raportteja. Raporttien avulla edistymistä on kätevä seurata pitkällä aikavälillä. Viikko-, kuukausi- ja vuosiraporteissa voit valita raportin käsittelemän lajin. Mukautetulla aikavälillä voit valita sekä aikavälin että lajin. Valitse raportin aikaväli ja laji pudotusvalikoista ja valitse raportin kaaviossa näytettävät tiedot napsauttamalla pyöräkuvaketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow